Sari la conținut

Gigabyte adaugă un „X” în coada seriei sale de laptop pentru gaming


peNNNk

Postări Recomandate

Gigabyte-Aero-15-X-790x487.jpg
 

Gigabyte tocmai și-a actualizat linia de laptopuri de gaming Aero 15 cu un nou model mai lustruit și mai sexi. În afară de marginile de 5 mm pe care compania le numește „aproape fără chenar„, iată ce altceva mai are de oferit Gigabyte în noua gamă Aero 15 X.

 

Cântărind nu mai mult de 2,1 kg și cu o grosime de 1,9 cm, acest model actualizat are toate caracteristicile care au fost apreciate de fani la modelul standard Aero 15: un procesor Intel Core i7-7700HQ, 8GB DDR4-2400, trei porturi USB 3.0 de tip A, plus conectivitate Thunderbolt 3 cu viteze de transfer de până la 40 Gbps printr-un conector USB de tip C cu o ieșire de 5V/3A. Alte caracteristici mai includ sloturi duble M.2 PCI-E, un port HDMI, un mini DisplayPort, cititor de carduri SD, calibrare a culorii X-Rite Pantone, margini ale ecranului de 5 mm grosime și o baterie de 94 Wh.

 

Discutabil, cel mai semnificativ upgrade la noul Aero 15 X este trecerea de la placa video GeForce GTX 1060 6GB la varianta mai puternică GeForce GTX 1070 8 GB. Alte funcții mai includ dublă ieșire 4K prin HDMI 2.0 și mini DirectPort 1.3, un display full HD 1920 x 1080 WVA de 15,6″, cameră HD inclusă, bateria de 94 Whr și un ventilator dublu cu țevi de răcire din cupru.

 

Aero 15 X este echipat cu tastatura de mărime standard iluminată RGB din lateral, efectele luminoase putând fi controlate prin software-ul Gigabyte Fusion. Gamerii de asemenea vor aprecia posibilitatea de a aloca funcții macro pentru fiecare tastă separat.

 

Conform companiei, Aero 15 X va fi disponibil în trei culori: negru, portocaliu și verde. Disponibilitatea anunțată de producător este „mijlocul lunii octombrie”. Informații legate de preț nu au fost disponibile în momentul anunțului. În caz că mai apar noutăți vă vom ține la curent. Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina Aero 15 X de pe site-ul producătorului din link-ul de mai jos. 

https://www.gigabyte.com/Laptop/AERO-15X#kf

 

 

Sursa Zonait.tv

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.