Sari la conținut

ASUS anunta doua laptopuri ZenBook Flip cu ecrane NanoEdge de 14 si 15 inci


StaR-De-CarTieR

Postări Recomandate

ASUS a anuntat laptopurile convertibile ZenBook Flip 14 (UX461) si ZenBook Flip 15 (UX561), doua modele puternice si polivalente. ZenBook Flip 14 este echipat cu ecran tactil NanoEdge, cu diagonala de 14 inci, ce suporta stiloul activ ASUS Pen. ZenBook Flip 15 este incredibil de compact si de subtire, gratie ecranului tactil NanoEdge 4K UHD cu un raport ecran/corp de 79%. Ambele modele sunt echipate cu cele mai noi procesoare Intel Core i7 quad-core, din generatia a opta, pana la 16GB de memorie RAM si SSD-uri PCIe x4 de 512GB.
 
ZenBook Flip 14 - putere si eleganta rafinata
Masurand numai 13,9 mm in grosime, ZenBook Flip 14 dispune de o combinatie unica intre procesorul Intel Core de generatia a opta si grafica cu arhitectura NVIDIA Pascal. Laptopul are o carcasa din aluminiu, cu un ecran tactil de 14 inci si o rama foarte ingusta, de numai 7,15 mm, fapt care a permis constructia unui corp compact ce nu depaseste in dimensiuni modelele de 13 inci. Ecranul reproduce 100% din spectrul de culoare sRGB, are un contrast de 1000:1 si tehnologii de imbunatatire a imaginii. Modul Eye Care, inclus in ASUS Splendid, protejeaza vederea utilizatorului reducand nivelul luminii albastre cu pana la 30%.
 
Balamaua versatila 360° ErgoLift permite intoarcerea ecranului la un unghi de 360 de grade, laptopul devenind o tableta cu ecran generos si sistem de operare Microsoft Windows. 
 
ZenBook Flip 14 nu isi va lasa niciodata utilizatorii sa astepte, unitatea SSD PCIe x4 de 512GB si memoria RAM de 16GB oferind timpi de acces cat mai mici si viteze ridicate pentru transferul datelor. Bateria litiu-polimer de 57Wh ofera energia necesara pentru intreaga zi, autonomia acestui model ajungand la 13 ore. Mai mult, ZenBook Flip 14 se poate reincarca la 60% din capacitate in numai 49 de minute. Notebookul beneficiaza de doua porturi USB 3.1 Gen 1 Type-A, un port HDMI si un cititor de carduri microSD. ZenBook Flip 14 are finisaje metalice inspirate de filosofia Zen si este disponibil in doua culori sofisticate: auriu glaciar si gri ardezie. 
 
ZenBook Flip 15 - performanta extrema
Avand la baza noile procesoare Intel Core din generatia a opta si grafica NVIDIA GeForce GTX 1050, ZenBook Flip 15 este cel mai puternic model Flip ce a fost creat vreodata. ZenBook Flip 15 este cu pana la 30% mai rapid, comparativ cu vechea serie UX560, datorita performantelor oferite de procesorul Intel si de memoria RAM DDR4 ce ajunge pana la 16GB.
 
Acceleratorul GeForce GTX 1050 este bazat pe arhitectura NVIDIA Pascal, transpunand performantele grafice ale unui desktop in carcasa compacta a unui laptop. Mai mult, ZenBook Flip 15 incorporeaza stocarea duala ce-i permite utilizatorul sa aleaga un hard disk de pana la 2TB si un SSD PCIe de 512GB, combinand capacitatea inalta de stocare si vitezele ridicate de transfer al datelor. 
 
ZenBook Flip 15 le da posibilitatea utilizatorilor sa duca la bun sfarsit mai multe sarcini. Ecranul tactil 4K UHD NanoEdge, cu diagonala de 15,6 inci are o rama subtire si un raport ecran/corp de 79%, maximizand aria de vizualizare. Acesta este prins de corpul laptopului printr-o balama dubla, cu un mecanism complex fabricat din oteluri speciale, ce rezista la peste 20.000 de inchideri/deschideri. Ecranul mat reduce r**cenzurat**exiile nedorite si creste confortul in utilizare. Pe langa rezolutia 4K, ZenBook Flip 15 ofera suport pentru ASUS Pen si Windows Ink, transformandu-se intr-o adevarata unealta de creatie. ASUS Pen ofera o senzatie naturala, are un design elegant din aluminiu si sesizeaza 1024 de niveluri de presiune pentru un control cat mai intuitiv. 
 
Sistemul audio al portabilului depaseste orice asteptari. Echipa ASUS Golden Ear si specialistii de la Harman Kardon au colaborat in crearea noii generatii a tehnologiei ASUS SonicMaster. ZenBook Flip 15 dispune de 2 difuzoare separate, de inalta calitate, alimentate de un amplificator cu doua canale pentru a genera un sunet puternic si imersiv, cu claritate de cristal la orice nivel al volumului. 
 
ZenBook Flip 15 este montat intr-o carcasa din aluminiu, cu finisaje rezistente la zgarieturi. Va fi disponibil in doua culori exclusiviste: argintiu pur si gri fumuriu.
 
Disponibilitate
Cele doua serii de laptopuri convertibile au fost prezentate in premiera cu prilejul IFA 2017, urmand sa ajunga pe piata in aceasta toamna.
 
Despre ASUS:
ASUS face parte din lista "Celor mai admirate companii din lume", potrivit publicatiei Fortune, fiind dedicata crearii de produse pentru un stil de viata inteligent in prezent si viitor. Portofoliul larg include liniile Zenbo, ZenFone si ZenBook, precum si o varietate de componente si dispozitive IT, alaturi de solutii AR, VR si IoT. ASUS are peste 17000 de angajati in intreaga lume, printre care si peste 5500 de talente R&D. Urmarind inovatia si respectand promisiunea calitatii, in 2016 ASUS a obtinut 4385 de distinctii si venituri de aproximativ 13,3 miliarde USD. 
Imagini pentru ASUS anunta doua laptopuri ZenBook Flip cu ecrane NanoEdge de 14 si 15 inci 
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.