Sari la conținut

Allview a lansat doua notebook-uri


StaR-De-CarTieR

Postări Recomandate

Allbook-X-si-Allbook-L-700x350.png

Allview a prezentat astazi doua notebook-uri si isi maresc gama de produse. Cele doua notebook-uri sunt produse noi pentru companie si suntem curiosi de performantele lor si de constructie. Le putem denumi foarte usor chiar laptop-uri.

Allview Book X este un laptop ce are la interior un procesor Intel Celeron Quad Core N3450, 3GB memorie RAM DDR3 si memorie flash 32GB. Se poate extinde pana la 128GB cu card de memorie, suporta SSD de 128GB sau 256GB, iar ecranul este Full HD de 13.3 inch. Baterie integrata este de 4600 mAh, primim mini HDMI, USB 3.0 si 2.0, si cantareste 1248 grame.

“Spațiul de lucru a depășit demult granițele biroului convențional, iar pentru a face față ritmului alert în care trăim și lucrăm, mobilitatea joacă un rol esențial. Allbook X este o soluție inteligentă customizabilă, utilizatorul având libertatea de a alege din mai multe configurații de memorii SSD varianta cea mai potrivită nevoilor sale. Senzorul de amprentă asigură securitate sporită a datelor, iar design-ul metalic extrem de subțire îi desăvârșește farmecul”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Modelul Allview Allbook L are la interior un procesor Atom Quad Core x5 Z8350 alaturi de 2GB memorie RAM si 32GB flash. Si la acest model se poate extinde memorie cu card microSD pana la 128GB.

Are ecran de 14 inch si rezolutie 1366 x 768 pixeli, USB 3.0 si 2.0, mini HDMI, baterie de 9000 mAh si cantareste 1.1 Kg.

Cele două notebook-uri Allview au o autonomie de până la 7 ore. Ambele dispozitive rulează sistemul de operare Windows 10, care este preinstalat. Allbook X și Allbook L sunt disponibile pe bază de precomandă începând de astăzi, la prețul de 1.349 lei și, respectiv 899 lei. Cu memorie SSD inclusă, prețul Allbook X ajunge la 1.599 lei (SSD 128GB) sau 1.799 lei (SSD 256GB) 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.