Sari la conținut

Contra: "Nu s-a vorbit nicio secundă despre clauza de reziliere. E un vis devenit realitate"


StaR-De-CarTieR

Postări Recomandate

59bf935295f9cfdb272f1b5b

 

Cosmin Contra s-a despărţit de Dinamo şi va fi noul selecţioner al echipei naţionale. "Guriţă" a dezvăluit că oficialii din "Ştefan cel Mare" nu l-au împiedicat cu absolut nimic să îşi îndeplinească visul. "Nu s-a vorbit nicio secundă despre clauza e reziliere", a susţinut tehnicianul de 41 de ani.

"După cum ştiţi, ieri m-am întâlnit cu preşedintele FRF. Am stat foarte multe ore împreună la Federaţie şi am ajuns la un numitor comun privind numirea mea la naţională. Am sunat conducerea lui Dinamo şi am decis împreună că e mai bine ca eu să las frâiele echipei staff-ului meu, pentru meciul cu Chiajna.

E mai bine ca jucătorii să se gândească exclusiv la meciurile din această săptămână. Vreau să mulţumesc conducerii clubului Dinamo pentru sprijinul acordat în acest club. Vreau să le mulţumesc celor de aici pentru că mi-au dat şansa de a îmi îndeplini unul dintre visuri, acela de a antrena naţionala.

Le mulţumesc jucătorilor, suporterilor şi îmi pare rău că nu pot să îmi duc acest drum la capăt şi să încerc să repet anul extraordinar din campionatul trecut. Le mulţumesc şi doctorilor, staff-ului medical.

E un vis care devine realitate şi nu am vrut să dau cu piciorul la această oportunitate. Despre ce se va întâmpla de vineri încolo, de atunci vă voi putea răspunde în calitate oficială. Acum vreau doar să îmi iau rămas bun. Domnul Negoiţă a înţeles că vreau să mă duc la naţională şi nu s-a mai vorbit nicio secundă la clauza de reziliere.", a declarat Cosmin Contra.

Cosmin Contra va semna vineri, după ce va fi validat și de Comitetul Executiv al forului de la Casa Fotbalului, pe o perioadă de doi ani, având ca obiectiv calificarea naionalei la Euro 2020. În caz de calificare, contractul se va prelungi automat pentru perioada turneului final.

Unde a jucat Cosmin Contra, 41 de ani:

Politehnica Timişoara (în trei rânduri)
Dinamo
Alaves
Milan
Atletico Madrid
WBA
Getafe

Pe cine a mai antrenat Cosmin Contra:

Poli Timişoara
Fuelanbrada
Petrolul Ploieşti
Getafe
Guangzhou
Alcorcon
Dinamo 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.