Sari la conținut

Samara, după succesul superb al "tricolorelor": "Ne susţinem una pe cealaltă"


StaR-De-CarTieR

Postări Recomandate

59bf8b0d95f9cfdb272f1b55

 

 

România a reuşit o performanţă uimitoare: a câştigat titlul european pe echipe la tenis de masă, după ce a bătut Germania în finală, cu 3-1. Eliza Samara, una dintre "tricolore", a explicat prin ce emoţii a trecut alături de celelalte fete.

"Am ieşit locul 1 la simplu, cu doi ani în urmă, dar parcă nu a fost la fel. Acum am fost cu echipa, cu grupul. Este o altfel de bucurie, mai intensă, e imensă. A fost un meci de mai bine jucam decât să stau pe bancă.

Sincer, cam da, am sărbătorit, dar nu foarte mult. Eu trebuia să plec în Singapore, joi am liga asiatică. Cu echipa e un alt sentiment. Suntem o echipă omogenă şi ne susţinem una pe cealaltă. Motto-ul nostru pentru meciurile de aici a fost aşa: "Samara, unul, Szocs, unul, Dodean, unul" şi aşa câştigăm Campionatul European şi suntem numărul 1. Câte un meci fiecare şi aşa am jucat toată competiţia.

Eu cu Han (n.r. - Ying Han) sunt în echipă, în Polonia şi, nu că eram sigură de victoria împotriva ei, dar ştiam că nu pot să pierd meciul", a spus Samara, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Acesta este cel de-al patrulea titlu european pe echipe la feminin pentru România, după cele din 1992 (Stuttgart), 2002 (Zagreb) şi 2005 (Aarhus).

 
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.