Sari la conținut

Mutu: "Miriuţă e una dintre opţiuni. Avem şi doi străini pe listă"


StaR-De-CarTieR

Postări Recomandate

59bf8cdb95f9cf22282f1b56

 

Vasile Miriuţă s-a întâlnit în această dimineaţă cu Ionuţ Negoiţă, pentru a negocia preluarea băncii tehnice a lui Dinamo, după ce Cosmin Contra a fost anunţat de FRF drept înlocuitorul lui Christoph Daum la naţională.

Directorul general al formaţiei din Ştefan cel Mare, Adrian Mutu, a recunoscut că Miriuţă este una dintre variante şi a dezvăluit că azi va fi anunţat numele noului antrenor. Totuşi, oficialul "câinilor" a dezvăluit că alb-roşiii mai au încă două nume pe listă: Mandorlini şi Effenberg.

"Miriuţă e una dintre opţiuni, da. Am vorbit şi cu domnul Negoiţă mai devreme. Cand va fi totul gata, o să vă anunţăm. Nu sunt tabere la Dinamo. Suntem o singură tabără, dar fiecare îşi spune părerea. Suntem mai uniţi ca niciodată şi vrem să facem alegerea cea mai bună, pentru că este un moment important pentru Dinamo.

Sunt pareri si pareri, dar pana la sfârşitul zilei vom anunţa. Eu am licenţa A, dar nu e normal acum aşa ceva, nici nu sunt pregătit în momentul ăsta. Avem şi doi străini pe listă: Mandorlini şi Effenberg", a spus Adrian Mutu la Pro X. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.