Sari la conținut

"Eu am riscat! Până vineri nu sunt antrenorul nimănui"! Contra are emoţii, înainte să fie validat


StaR-De-CarTieR

Postări Recomandate

 59bf990895f9cfc8282f1b54 

 

România va fi condusă începând de vineri de Cosmin Contra, dar "Guriţă" a surprins la conferinţa de presă prin care şi-a luat adio de la Dinamo: tehnicianul de 41 de ani susţine că a riscat despărţirea de "câinii roşii", ţinând cont că va fi numit peste 4 zile.

"Eu am riscat prin această despărțire, pentru că până vineri nu sunt antrenorul nimănui. Trebuie să fiu validat de către Comitetul Executiv. Atâta timp cât nu e oficial, îţi asumi un risc.

Atâta timp cât nu e oficial...Vineri sper să viu validat de Comitetul Executiv, dar până atunci nu sunt selecţionerul României. Dacă cei de la FRF m-au contactat, înseamnă că mă mulez pe profilul lor de antrenor.

Mi s-a explicat de ce s-au oprit asupra mea cei din Comisia Tehnică. Ştiţi că nu am fost primul care a fost contactat. Au fost mai mulţi contactaţi, dar eu am ajuns să fiu antrenorul naţionalei şi e o mândrie pentru mine", a spus Contra, într-o conferinţă de presă.

Bogdan Lobonţ a fost marea surpriză de pe lista preliminară a stranierilor convocaţi pentru "dubla" cu Kazakhstan şi Danemarca, dar Contra susţine că nu a avut un cuvânt de spus legat de convocări.

"Nu m-a consultat domnul Stoichiţă în privinţa lotului. Până când nu sunt oficial, nu pot să am nicio părere, vizavi de nimic.", a adăugat Cosmin Contra.

Cosmin Contra va semna vineri, după ce va fi validat și de Comitetul Executiv al forului de la Casa Fotbalului, pe o perioadă de doi ani, având ca obiectiv calificarea naionalei la Euro 2020. În caz de calificare, contractul se va prelungi automat pentru perioada turneului final.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.