Sari la conținut

Un jucător explică de ce a refuzat Real Madrid


StaR-De-CarTieR

Postări Recomandate

Un jucător explică de ce a refuzat Real Madrid
Unul dintre cei mai curtați jucători din această vară explică de ce a refuzat Real Madrid: "Nu vreau să fiu figurant"

Image

Kylian Mbappé explică de ce a ales PSG și nu un transfer la Real și povestește, într-un interviu din cotidianul L'Equipe, cum a fost despărțirea de Monaco: "Am trăit cea mai dură perioadă a carierei".

Kylian Mbappé are planuri mari la Paris. În ziua în care a debutat pentru PSG, în meciul de aseară cu Metz, atacantul de 18 ani s-a destăinuit în L'Equipe, povestind cum a trăit telenovela franceză a verii. 
Pentru mine negocierile au durat parcă tot mercato, nu doar două săptămâni. Mi s-au părut infinite și nu mai suportam să stau pe margine. Am fost trist că nu m-au lăsat să joc, dar înțeleg alegerea, deși am trecut prin cea mai dură perioadă a carierei.  a declarat internaționalul francez.  "N-AM VRUT SĂ FUG CA UN «HOȚ 
Mbappé a explicat de ce a refuzat oferta de la Real: 
Am simțit că la Paris am mai multe șanse să joc și să progresez decât la Madrid. Oricum, nimeni nu-ți garantează în contract că vei fi titular. Sunt atacant, nu unul dreapta ori stânga. Un atacant trebuie să știe să joace oriunde, să se adapteze" 
Kylian a ținut să rămână în Ligue 1:  Nu vreau să fiu un figurant. Important e să nu-mi părăsesc țara. Nu să fug ca un «hoț». Îmi doresc să ajung jucător mare, să câștig toate trofeele, să fiu campion an de an. Nu-mi imaginez viața fără fotbal" 
Știu că am talent, dar trebuie să muncesc mult să ajung unde mi-am propus. Drumul e lung și mai am multe etape de parcurs. Toate superlativele acordate îmi dau forță suplimentară să merg mai departe" 
Pentru fotbal mă trezesc dimineața. Nu mi-a plăcut școala, dar mi-am zis că poate mă ajută în fotbal să fiu mai bun. Dacă nu ajungeam jucător, studiam să devin antrenor sau să iau o diplomă în domeniu" 
-Kylian Mbappé, atacant PSG

145.000.000 €
plus 35 milioane bonus costă transferul definitiv al lui Mbappé de la Monaco, care doar l-a împrumutat la PSG în această stagiune


217 minute
a jucat (până la meciul cu Metz) Mbappé în acest sezon, 144 la Monaco și 77 pentru "naționala" Franței, marcând primul său gol contra Olandei


26 de goluri
și 14 assisturi a reușit atacantul francez în 44 de meciuri disputate în sezonul trecut la Monaco 
 
 
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.