Sari la conținut

Noul smartphone Apple iPhone X a fost lansat oficial


kayn

Postări Recomandate

Apple iPhone X

Apple a organizat un eveniment special unde a făcut cele mai importante anunțuri ale toamnei. Compania a prezentat publicului noile telefoane iPhone 8 și iPhone 8 Plus alături de un nou model de top iPhone X, Apple Watch, un încărcător wireless dar și un model mai performant Apple TV.

În ultima perioadă au fost prezente în presă mai multe zvonuri care vorbeau despre noile telefoane pe care Apple le va lansa pe 12 septembrie și se pare că majoritatea s-au dovedit a fi adevărate. Într-un articol anterior v-am prezentat și vouă toate zvonurile despre iPhone 8 dar și toate detaliile oficiale despre noile telefoane iPhone 8 și iPhone 8 Plus lansate de Apple.

În acest articol o să vă prezint un nou model iPhone lansat de Apple – noul smartphone de top iPhone X (10). Dispozitivul este un model aniversar și marchează 10 ani de la lansarea primului model iPhone. Compania a ales să uimească publicul cu un nou telefon performant și se pare că a reușit.

Apple iPhone X

Apple iPhone X Super Retina Display

Ecran impresionant și un design nou

iPhone X folosește un design cu totul nou care nu seamănă deloc cu cel tradițional folosit de Apple pe telefoanele sale. Acesta are un ecran imens care ocupă toată suprafața frontală.

Ecranul noului telefon este de tip Super Retina și are o diagonală de 5,8 inci. Acesta folosește tehnologia OLED și este primul din categoria sa care se ridică la standardele iPhone, conform spuselor companiei. Ecranul este capabil să afișeze culori extraordinare, are o luminozitate ridicată și o rată de contrast de 1.000.000:1. Acesta afișează o rezoluție de 2436×1125 pixeli având o densitate a pixelilor de 458ppi.

Specificații tehnice de top

Dispozitivul încorporează procesorul performant Apple A11 BIONIC pe 64 de biți. Acesta are șase nuclee, două nuclee pentru performanțe ridicate și altele patru dedicate unui consum redus de energie. Procesorul include și un motor neural dar și un coprocesor M11.

Camera foto principală folosește un sistem dual cu un senzor foto wide-angle de 12MP și un senzor telephoto de 12MP. Senzorul wide-angle are apertura f/1.8 iar senzorul telephoto are apertura f/2.4. Aceasta are stabilizare optică duală pentru imagine, lentile cu șase elemente, bliț quad-LED, filtru IR hibrid și zoom digital 10x.

Camera foto secundară este de tip TrueDepth și folosește un senzor de 7MP. Aceasta este capabilă de captură video la rezoluție FullHD, are apertura f/2.2, detecție facială, detecție fază și Animoji. Animoji este o nouă funcție dezvoltată de Apple care permite utilizatorilor să dea viață emoticoanelor. Utilizatorii pot personaliza emoticoanele cu vocea și mișcările proprii.

Noul smartphone nu mai are un senzor pentru citirea amprentelor digitale dar include securitate adițională denumită Face ID. Funcțiile de securitate Face ID sunt activate de camera foto principală și permite utilizatorilor să deblocheze telefonul folosind propriul chip.

La nivel de conectivitate, dispozitivul dispune de Wi-Fi 802.11ac cu MIMO, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, A-GPS, GLONASS și iBeacon. La nivel de senzori putem găsi un compas digital, barometru, giroscop, accelerometru, senzor de proximitate și senzor de lumină ambientală. Ca și modelele iPhone 8 și iPhone 8 Plus, iPhone X beneficiază de suport pentru încărcare rapidă a bateriei și încărcare wireless prin intermediul oricărui accesoriu certificat Qi Charging.

Preț și disponibilitate iPhone X

Noul smartphone Apple iPhone X va fi disponibil în două variante de stocare: 64GB și 256GB. Prețul recomandat este de aproximativ 1.000$ pentru modelul cu 64GB spațiu de stocare. Precomenzile telefonului încep pe data de 27 octombrie iar livrările vor începe după 3 noiembrie.

Dacă vrei să achiziționezi noul smartphone de top Apple iPhone X atunci poți fii cu ochii pe retailerii eMag sau evoMag pentru a face o precomandă sau o comandă.

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.