Sari la conținut

Apple a lansat noile iPhone 8 și iPhone 8 Plus


kayn

Postări Recomandate

Apple iPhone 8

Apple a organizat astăzi un eveniment de amploare în cadrul căruia au fost lansate noile telefoane performante iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X.

Se pare că Apple a renunțat la denumirile iPhone 7S și iPhone 7S Plus, denumiri pe care le-a folsoit la reîmrospătarea altor modele lansate în anii trecuți. Compania a ales să folosească noi nume de modele – iPhone 8 și iPhone 8 Plus.

Noile telefoane folosesc același design și merg pe aceeași linie tehnică ca și modelele iPhone 7 și iPhone 7 Plus disponibile pe piață. Cele două noi modele sunt un refresh al modelelor anterioare din gama iPhone dar asta nu înseamnă că acestea nu au anumite îmbunătățiri tehnice.

Specificații iPhone 8 și iPhone 8 Plus

Noul smartphone iPhone 8 are un ecran Retina HD cu diagonala de 4,7 inci care afișează o rezoluție de 1334×750 pixeli iar modelul iPhone 8 Plus folosește același tip de ecran dar are diagonala de 5,5 inci care afișează o rezoluție de 1920×1080 pixeli.

Ecranele folosesc tehnologia Apple True Tone, tehnologie care este disponibilă pe mai multe modele iPad. Această tehnologie ajustează temperatura de culoare a ecranului pentru a se potrivi cu mediul înconjurător iar asta duce la o mai bună reproducere a culorilor.

Procesorul folosit pe noile telefoane de top este modelul cu șase nuclee Apple A11 BIONIC. Acesta încorporează două nuclee cu performanțe de top și alte patru nuclee care ajută la economisirea energiei. Pe lângă noul procesor performant, noile modele iPhone folosesc primul procesor grafic (GPU) dezvoltat de către Apple.

Dispozitivul încorporează difuzoare stereo amplasate în partea de sus și în partea de jos oferind utilizatorului sunet surround. Pe lângă asta, noile modele de telefoane lansate astăzi de Apple au suport pentru încărcare wireless și o carcasă din sticlă. Telefoanele pot fi încărcate folosind orice accesoriu certificat Qi Wireless Charging.

La nivel de fotografie, iPhone 8 folosește o cameră foto principală cu un senzor de 12MP cu suport OIS și bliț quad-LED iar iPhone 8 Plus folosește un sistem dual pentru camera foto principală cu un senzor wide-angle de 12MP și un senzor telephoto de 12MP. Senzorul wide-angle are apertura f/1.8 iar senzorul telephoto are apertura f/2.8.

Camera foto secundară folosește un senzor de 7MP cu capabilități de captură video la rezoluție FullHD, Retina Flash, Auto HDR și apertura f/2.2.

La nivel de conectivitate, ambele dispozitive dispun de Wi-Fi 802.11ac cu MiMo, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, A-GPS, GLONASS și iBeacon microlocation. Ca și senzori, acestea au un senzor pentru citirea amprentelor digitale, barometru, giroscop, accelerometru, senzor de proximitate și senzor pentru lumină ambienlată.

Realitate augumentată

Noile dispozitive veneficiază de tehnologiile de realitate augumentată încorporate în procesorul performant Apple A11 Bionic. Acesta este capabil să urmărească scene în timp real iar acest lucru poate oferi utilizatorilor o nouă experiență de gaming pe telefon. Acestea sunt primele modele care folosesc noile tehnologii Apple ARKit și efectele 4K.

Culori și spațiu de stocare

Telefoanele vor fi disponibile în mai multe opțiuni de culoare ce includ Silver, Space Gray și Gold. Ambele modele vor fi disponibile în versiuni cu 64GB spațiu intern de stocare sau 256GB spațiu intern de stocare.

Preț și disponibilitate

Noile iPhone 8 și iPhone 8 Plus vor fi disponibile pentru precomandă începând cu data de 15 Septembrie și vor ajunge în stocurile magazinelor începând cu 22 Septembrie. Prețul recomandat de vânzare a iPhone 8 cu 64GB spațiu de stocare este de 700 de dolari iar prețul unui iPhone 8 Plus cu 64GB spațiu de stocare este de 800 de dolari.

Dacă te interesează achiziționarea unuia dintre noile telefoane lansate astăzi de Apple atunci poți fii cu ochii pe retailerii eMag sau evoMag pentru a face o precomandă sau o comandă.

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.