Sari la conținut

Prezentare Andrei **cenzurat**


Andrei**cenzurat**

Postări Recomandate

Nume: Andrei.
Nick: Andrei **cenzurat**.
Profil steam: 
http://steamcommunity.com/id/Andrei**cenzurat**/
Vârsta: 19 ani.
Locație: Iasi-Romania.
Hobbyuri: Imi place foarte mult sa stau la calculator, sa imi desfasor activitatea la PC, imi place sa ies cu prietenii sa joc fotbal si ce activitati se mai fac de catre oameni :)) 
De unde ai auzit de noi?: Am primit o invitatie in grup-ul comunitatii pe steam, si am acceptat si am zis "daca tot sunt si pe steam, da sa ma duc si pe forum sa vad cum e si sa fac un cont". :) 
Completări: 

Ma numesc Maftei Andrei, am varsta de 19 ani, locuiesc in Iasi, am un job destul de decent :) reusesc sa ma descurc. Locuiesc singur, parintii mei sunt plecati in afara, am o relatie destul de buna cu iei. Sunt o persoana sincera, calma, reusesc sa ma adaptez repede in orice fel de situatie, imi place sa ajut oamenii, sa fiu langa iei, sa ii ascult sa ii sprijin, imi place sa dau sfaturi, dau mereu timp indiferent de situatie, nu ma grabesc, sunt calm. Imi las mereu loc de buna ziua pe oriunde merg. Nu mai stiu :) daca doresti sa afli mai multe despre mine nu ezita sa imi trimiti un PM pe forum sau un mesaj pe facebook sau steam.

 

Date de contact : 

> Facebook >  https://www.facebook.com/andrey.maftey.1

> Steam >  http://steamcommunity.com/id/Andrei**cenzurat**/

> Skype > andrei.**cenzurat** / andrei**cenzurat**

> Email > andrei.**cenzurat**@yahoo.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
  • HATEAND a deblocat acest topic
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Nuțu a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.