Sari la conținut

Cerere DNS - DAYZ.EVICT.RO


Bill

Postări Recomandate

OWNER 1: Bill
OWNER 2: FunK 
IP+PORT SERVER: 62.210.85.40:22004
SUBDOMENIU: DAYZ.EVICT.RO
MOD: Joc - MTA:SA ( Multi Theft Auto : San Andreas ), este un fel de SA:MP, doar că mai noi și mult mai complex din punct de vedere al platformei de script. ( Oricum modul de joc e DayZ )
SLOTURI: 50
FIRMA UNDE E GĂZDUIT SERVERUL: Cloud-Center
VECHIME SERVER: o lună sau două, doar mentenanță / teste
LINK GAMETRACKER: Din câte știu GameTracker nu oferă support pentru MTA:SA, deși cred că putem rezolva noi asta în vreun fel.
AȚI DAT CLAIM LA SERVER?: -
AȚI ADĂUGAT SERVERUL ÎN CLANUL GAMETRACKER?: -
STRUCTURĂ FORUM: Informații ( Regulament + Donații ), Cereri ( Unban, Grad, Clan Oficial ), Propuneri, Reclamații ( Buguri, Staff, Playeri ).

 

Câteva detalii : Probabil MTA:SA este un concept nou în comunitatea voastră, și în general în România deoarece acum majoritatea comunităților sunt dominate de SA:MP ( aici mă refer comparativ cu MTA:SA, nu mă bag la CS:GO sau orice altceva ), deci probabil acesta este un motiv în plus pentru care MTA-ul nu este cunoscut, și de-aia eu caut o comunitate cu care să-mi afiliez serverul. Pentru că în felul ăsta vreau să fac MTA-ul cunoscut, și singur nu pot, și sunt sigur că ar fi mult mai populat dacă s-ar știi de el, și de ce este capabil, deoarece cu platforma LUA putem creea scripturi mult mai avansate și putem realiza servere mult mai unice decât pe SA:MP. Înaintea mea au fost multe servere de genul, cu mod de joc DayZ dar au murit într-un final, din cauză că, așa cum am zis, MTA-ul nu este cunoscut, dar eu vreau să schimb ceva.

De asemenea, doresc să fac rost de ceva testeri din comunitate deci cine este interesat, doresc să mă contacteze. Adică, serverul este încă în development, pentru că eu sunt singurul care lucrează la el și nu este ușor, și chiar mi-ar prinde bine niște testeri, serverul este deschis public, neparolat, doar că încă e în lucru, și dacă vi se pare un lucru riscant să primiți în comunitate un server încă în lucru, putem lăsa proiectul pe bară, nu e grabă, oricum, dacă mă acceptați eu în comunitatea asta rămân și sunt dispus să primesc staff.
Asta a fost partea Introductivă, am vrut să vă aduc la cunoștință situația mea, și intențiile cu care vin.
Câteva cuvinte despre server :

-> Ideea principală pe care este structurat acest gamemode este supraviețuriea și pvp-ul, fie că ești pe cont propriu sau că îți creezi un squad.

-> Harta este schimbată față de ce știți din GTA San Andreas. Aveți aici câteva poze.

-> Mission system în beta ( aici ).

-> Craft system + două inventare ( aici ).

-> Chat vocal local.

-> De asemenea, pe server exista aproximativ 74 de arme, dintre care 30 automate, 11 snipere, 5 smg-uri, 7 tipuri de pistoale, 6 tipuri de shotgun, 8 arme melee, iar restul grenade.

-> Cei care vor aplica pentru Clan Official împreună cu squadul lor, vor trebui să îndeplinească anumite cerințe, dar vor primi și foarte multe beneficii. ( Pentru cei care nu știu cum funcționează gamemodeul, pe server oricine își poate face un clan, la o singură apăsare de click, asta ca să își vadă coechipierii pe hartă, să aibă un Team Chat ș.a.m.d dar cei cu clan oficial pot primi în chat un tag, să iasă în evidență, și o bază gratis, și alte avantaje ( eventual kituri sau skin special pentru clan ) . ) 

-> Avem următoarele grade : Helper, Moderator, Administrator, Senior-Admin, Lead-Admin, Manager și Fondator. Astfel, oricine intră în staff pornește de la Helper și are un scop ( să urce cât mai sus ).

*Încă nu m-am decis dacă să-l las în română sau nu, deci unele lucruri încă sunt mixate.

 

Am vrut doar să vă spun câteva cuvinte despre server, ca să știți despre ce este vorba, și să fiți siguri că se merită sau nu să ne acceptați în comunitate. În realitate, pe server există multi mai multe lucruri de descoperit, dar nu am mai vrut să mă mai pierd în detalii, deci am lăsat aici doar câteva aspecte.

 

 

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Categorie + acces done

In cateva ore o sa ai si DNS-ul

@snd

  • Like 1

HXnpe7w.gif

ATRIBUTIILE LUI HATEAND | REGULAMENT GENERAL FORUM | CUM IMI SCHIMB MEMBER TITLE | HOSTING SERVERE JOCURI

STEAM HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETENI            DISCORD HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETEN            DA-MI UN MESAJ PRIVAT

/id/staiku                                                                   staiku#4280                                                              HATEAND

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Done si DNS-ul.

daca vrei modificari fa un topic aici https://evict.ro/forum/index.php?/forum/180-managers-zone/

tc

  • Like 2

HXnpe7w.gif

ATRIBUTIILE LUI HATEAND | REGULAMENT GENERAL FORUM | CUM IMI SCHIMB MEMBER TITLE | HOSTING SERVERE JOCURI

STEAM HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETENI            DISCORD HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETEN            DA-MI UN MESAJ PRIVAT

/id/staiku                                                                   staiku#4280                                                              HATEAND

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • HATEAND a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.