Sari la conținut

Cloud9 obține o sponsorizare de 25 de milioane USD


kayn

Postări Recomandate

bUvTQp-630x354.jpg

Cloud9 a reușit să obțină încă o sponsorizare, de data aceasta în valoare de 25 de milioane de dolari, de la o sursă încă necunoscută. Este a treia oară din noiembrie 2016 încoace când organizația primeste finanțare. Este totodată a doua rundă de finanțare pe care Cloud9 o obține anul acesta.

În martie, organizația a reușit să obțină susținere financiară din partea a numai puțin de 21 de investitori, printre care co-fondatorul Reddit, co-proprietarul LA Dodgers, co-proprietarul echipei de baschet Golden State Warriors și alții. Iar anul trecut, în noiembrie, Cloud9 a obținut trei milioane de dolari.

Foarte probabil că acestă rundă de finanțare să aibă legătură cu intrarea organizației în Overwatch League, unde Cloud9 și-a rezervat slotul din Londra pentru suma de 20 de milioane de dolari. Ar mai putea să aibă legătură și cu faptul că pentru a juca în noul sistem NA LCS, organizația va trebui să mai plătească alte zece milioane de dolari.

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.