Sari la conținut

[Portofoliu] IN-N-OUT


IN-N-OUT

Postări Recomandate

Acum 1 oră, TwentySkroll a spus:

La semnaturi dupa mine renderul ar trebui sa iasa in evidenta nu sa fie bagat o data cu bacgrkoundul sa nu mai intelegi ce si cum. Iar la semnatura cu textul 3D puteai sa mai umpli fundalul ca pare prea gol si ai cam exagerat cu triunghiurile alea. Nici cu culoarea nu e prea impresionanta dar aici mai mult intervine preferinta perosnala probabil. Textul e ok dar materialul pe "sfori" nu se potriveste.

 

Acum la cererea de designer ai spus ca lucrezi in PS de 4 ani cu pauze mari, nu stiu daca ai spus doar ca sa ai sanse mai mari sa iei gradul, ceea ce nu era cazul,  sau chiar lucrezi de 4 ani, ceea ce e cam grav. Singura explicare ar fi in astia 4 ani sa fi facut pauza in total de vreo 3 ani jumate, altfel nu pot sa-mi dau seama. Uita-te si tu pe net la niste portofolii al unor persoane ce lucreaza doar de 2 ani si ramai cu gura cascata, de 4 nu mai zic. Si vorbesc tot de designeri self-taught, nici n-are sens sa-i mentionez pe cei ce au urmat o universitate/cursuri de design grafic.

semnaturi nu au render,este stock.text ştiu că nu este perfecr,dar aşa îmi place el - stilu meu.cu sfori este experiment propriu,am găsit acest plugin şi am văzut ce prezintă.triunghiurile este o textură din gfx pack şi ştiu că a ieşit prost,dar dacă lăsam loc liber era naşpa de tot.acum legat de experiență - prima dată am făcut doar 100 avatare care erau normale în sens de blur şi gata.acum am 6 luni de când m-am apucat din nou şi acest este rezultat să vezi ce lucrări am din mai si ce fac acum nu asă mai zici ceva de 4 ani ş.a.m.d.Ştiu de cine ai vrut să zici,dar 17 am bă :) şi nici nu am posibilitatea să merg la cv cursuri şi etc. totul singur învăț:youtube/forum/google şi când mai găsesc cv lucrări care îmi plac încerc să fac remake(ultimele semnături).

În orice caz mersi pentru comentariu.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ti am mutat portofoliul la designeri, welcome to our team

 

on: Frumusele! KW!

  • Like 1

HXnpe7w.gif

ATRIBUTIILE LUI HATEAND | REGULAMENT GENERAL FORUM | CUM IMI SCHIMB MEMBER TITLE | HOSTING SERVERE JOCURI

STEAM HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETENI            DISCORD HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETEN            DA-MI UN MESAJ PRIVAT

/id/staiku                                                                   staiku#4280                                                              HATEAND

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.