Sari la conținut

Chrome OS 61 aduce un nou ecran de login şi interfaţă pentru portabilele Chromebook


Qiss

Postări Recomandate

Purtând acelaşi număr de versiune cu web browserul lansat luna trecută, Chrome OS 61 vine cu numeroase îmbunătăţiri la nivelul interfeţei şi funcţionalitate extinsă.

 

chrome-os-61-b.png?width=640&height=360

Prima diferenţă notabilă este meniul lock screen, al cărui design înlocuieşte cartonaşul cu poza utilizatorului suprapus peste imaginea de fundal cu o temă inspirată de Mac OS. În noua formă de prezentare, fără imagine de fundal, poza de profil este redată într-o miniatură cu formă circulară, deasupra casetei pentru parolă.

 

chrome-os-61.png?width=640&height=360

Interfaţa Chrome OS 61 prezintă un app launcher puternic modificat, activat cu o alunecare din partea de jos a ecranului. Acesta renunţă cu totul la doodle-ul Google şi face loc unei liste de aplicaţii recente, redată pe un fundal negru semi-transparent. Lista extisă cu aplicaţiile instalate este activată automat în modul tabletă, sau folosind butonul tip săgeată vizibil la partea centrală.

Pe lista noutăţilor mai intră şi un meniu pentru selectarea pozei de profil, optimizări pentru o mai bună gestionare a consumului de energie şi suport îmbunătăţit pentru gestionarea ferestrelor cu aplicaţii, în modul tabletă.

Sursa: go4it

 

Editat de Qiss

Pentru asistență se recomandă contactarea membrilor administrativi în privat.

În cazul întâmpinării unor probleme legate de forum, aveți la dispoziție următoarea adresă: [email protected].
avizier | recrutări | regulament forum

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.