Sari la conținut

EVE Online: Spin-off pentru mobile și îmbunătățirea conturilor gratuite


kayn

Postări Recomandate

EVE-Online-e1449654192621-630x315.jpg

CCP și PlayRaven au anunțat că au în dezvoltare Project Aurora (nume intern), un spin-off al lui EVE Online pentru telefoane mobile.

Jocul urmează să fie de asemenea MMO, unde jucătorii pot colabora pentru beneficiul corporațiilor proprii. Universul nu va fi integrat cu EVE Online, dar se promite că gameplay-ul nu va fi cu mult diferit de jocul original. Nu au fost furnizate videoclipuri sau imagini, iar data lansării este la mare distanță.

În altă ordine de idei, CCP va aduce o schimbare importantă pentru conturile gratuite din EVE Online, intitulate Alpha. Începând cu luna decembrie, ziua concretă încă necunoscută, jucătorii vor putea să piloteze Battlecruisers și Battleships, având acces și la Level 2 Tech Weapons. Skill Cap va fi de asemenea ridicat de la 5 milioane la 20 milioane puncte.

Conturile Alpha nu includ nicio restricție suplimentară și reprezintă șansa de a trata EVE Online drept un joc F2P, dar în același univers cu jucătorii plătitori.



Sursa:computergames.ro

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.