Sari la conținut

Counter-Strike: Global Offensive primeste versiunea rework a lui Dust 2


HATEAND

Postări Recomandate

Counter-Strike Global Offensive

 

Cea mai reprezentativă mapa pentru Counter-Strike: Global Offensive primeşte un rework iar acesta a fost anunţat de către CS:GO pe Twitter cu o mică imagine semnificativă pentru mapa.

 

Cel puţin până la acest rework Dust 2 este cea mai jucată mapa din CS:GO, o mare parte din playeri joacă exclusiv doar această mapă deci Valve face o schimbare foarte mare în ceea ce priveşte viitorul jocului.

 

Mapa Dust 2 va debuta în următoarea versiune beta a jocului CS:GO. Nu este sigură perioada în care va apărea mapa dar cel mai probabil că în următoarele săptămâni vom putea testa Dust 2 şi să ne dăm o părere despre aceasta.

 

După cum ştim ultima actualizare a fost pe 5 octombrie, modificarea a constat în modificări mici la fixarea bug-ului la smoke şi la molotov.

 

Pe twitter (vezi mai jos), dezvoltatorii au publicat o imagine în care este observată o previzualizare a hărţii Dust 2, vedem acolo culori vibrante, clădiri de beton prăfuit, cerul un albastru modern, palmieri verzi, etc.

 

DLumBd1U8AArNLV.jpg

 

Când remake-ul va fi băgat la versiunea beta datoria noastră, a comunităţii este de a ne da cu părerea despre această mapă. Cu siguranţă cred că va fi o mapă foarte bună, această schimbare este un pariu mare pentru dezvoltatorii CS:GO şi vor încearcă pe cât mai mult posibil să aducă ceva bun.

 

22365512_1838071162889114_64613301654399

 

Totuşi, până la lansarea beta-ului noi trebuie să ne bucurăm de versiunea curentă a hărţi, aşa că „good luck have fun!”

 

SURSA

HXnpe7w.gif

ATRIBUTIILE LUI HATEAND | REGULAMENT GENERAL FORUM | CUM IMI SCHIMB MEMBER TITLE | HOSTING SERVERE JOCURI

STEAM HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETENI            DISCORD HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETEN            DA-MI UN MESAJ PRIVAT

/id/staiku                                                                   staiku#4280                                                              HATEAND

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • kayn a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.