Sari la conținut

EVICT 3.0 [SUGESTII PUBLICE]


snd

Postări Recomandate

Vine 2018, avem multe schimbări în cap, mai sunt topicuri pe tema asta la Staff Zone, dar vreau sugestiile și ideile tuturor membrilor Evict!

Deci, ce sugestii / propuneri / idei aveți pt. Evict pt. anul care vine?

Ideile pot fi de orice tip, pot fi legate de forum / servere / organizare / design / structura / teamspeak / discord / concursuri / promovare / proiecte sau despre orice ați dori să vedeți de la o comunitate.

Puteți descrie chiar și comunitatea ideală pentru voi, sau puteți să vă imaginiați ce ați face voi dacă ați fi fondatori pt. o zi :)) Exercițiu de imaginație.

Connect:

cs.usp.ro [competitive]

ffa.usp.ro [deathmatch]

retake.usp.ro [retakes]

 

uspromania.png

Steam: https://steamcommunity.com/id/so_und

Discord: snd0001

discord

ts.usp.ro:9987

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 36 minute, Angrry™ a spus:

Campionate, site separat, premii. Jocuri gen nu foarte populare, dar care sunt smechere si sa putem face campionate/turnee, servere pentru campionate, radio. 

 

Se va adauga in curand un radio . S-a vorbit de tema asta cu radio-ul de mult timp si acum chiar vom baga . 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Radio vom face după ce terminăm alte lucruri mai importante. Probabil se va ocupa @Angrry™ de el.

 

Mă interesează în special propuneri despre regulamente & cum putem să trecem forumul de la cantitate la calitate. Pe românește de acum în colo să conteze doar calitatea posturilor; regulile să fie ușor de înțeles pentru toți și să fie aplicate în orice situație și asupra oricui indiferent de gradul, vechimea lui în comunitate.

O comunitate are la bază o serie de reguli clare ce trebuiesc respectate de toți, are la bază respect reciproc și voie bună; până la urmă toți stăm aici să ne pierdem timpul, să ne distrăm.

 

Ca numere stăm bine și vom crește din ce în ce mai mult, dar mai importante sunt alte lucruri.

De aia aș vrea să nu mai gândiți 'de ce are ăla administrator cu 10 posturi și mie cu 100 nu-mi dai nici moderator'. Răspunsu e simplu dar nu vă dați voi seama, eu nu am ales niciodată stafful după nr. de posturi, e adevărat că am premiat câteva persoane pt. activitate dar nu înseamnă că ăsta a fost criteriul după care am ales oamenii. Sunt multe lucruri după care mă uit când aleg pe cnv. sunt foarte selectiv și nu acord încredere tuturor așa ușor, unora poate chiar deloc. Mă interesează să am alături oameni care să știe să facă treabă singuri cum sunteți majoritatea și dacă se poate chiar să dați treabă și altora ar fi ideal. De aia n-am nevoie de papagali care să mă întrebe ce fac după ce primesc grad. La ce plm ți-am mai dat grad dacă tot pe mn mă întrebi ce faci? Mai rău îmi pierd timpul cu tine. În timpul pe care îl pierd explicându-ți ce să faci sau și mai rău cum să faci ceva, pot să fac singur treaba, mult mai rapid și mult mai eficient. Sper că v-am făcut o idee despre cum gândesc. Am avut în staff zeci de persoane inutile care umblă după grade aiurea fără să facă nimic, chiar îmi pare foarte bine că am scăpat de ei, n-avem nevoie de sclavi (la figurat), avem nevoie de lideri.

 

Deci dacă aveți propuneri vă ascult.

Connect:

cs.usp.ro [competitive]

ffa.usp.ro [deathmatch]

retake.usp.ro [retakes]

 

uspromania.png

Steam: https://steamcommunity.com/id/so_und

Discord: snd0001

discord

ts.usp.ro:9987

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.