Sari la conținut

Panică la Apple, deoarece problemele software ale iPhone 8 persistă. Terminalul ar putea fi livrat fără funcţia de încărcare wireless


Just_Magik;

Postări Recomandate

cook-b.jpg?width=640&height=360

Iunie a fost o lună dificilă pentru inginerii Apple, iar „un sentiment de panică” a plutit în aer, potrivit unor surse ale Fast Company. Asta din cauza faptului că sunt probleme legate de software-ul de pe iPhone 8, dispozitiv care va fi lansat în această toamnă.

Noul smartphone va fi cel care va marca 10 ani de iPhone, aşa că totul trebuie să fie perfect la lansare. Potrivit surselor, dacă problemele nu sunt rezolvate, debutul iPhone 8 ar putea fi amânat. Totuşi, este mai probabil scenariu în care smartphone-ul va fi lansat cu anumite caracteristici oprite, aşa cum a făcut şi Samsung în cazul Galaxy S8 (serviciul Bixby nu este complet funcţional).

Problemele sunt cauzate de noile tehnologii introduse în premieră pe iPhone. Printre acestea se numără încărcarea wireless şi senzorul 3D de recunoaştere facială.

O parte din problemele software sunt legate de tehnologia de încărcare wireless, bazată pe cipuri Broadcom şi, se pare, standardul Qi. Sursele Fast Company susţin că Apple ia în calcul livrarea noului iPhone cu această caracteristică oprită şi rezolvarea ulterioară a problemei printr-o actualizare software.

Probleme sunt şi cu senzorul 3D care permite deblocarea telefonului prin scanarea feţei utilizatorului. Compania a făcut o prioritate din rezolvarea acestei probleme, iar caracteristica ar trebui să fie disponibilă la lansare. Mai mult, se pare că Apple nu a decis încă unde va fi poziţionat senzorul de amprentă Touch ID, despre care se credea că va fi montat sub ecran.

Alături de iPhone 8 (care s-ar putea numi iPhone X sau iPhone Pro), Apple va lansa, foarte probabil, şi modele iPhone 7s şi iPhone 7s Plus. 

http://www.go4it.ro/telefoane-mobile/panica-la-apple-deoarece-problemele-software-ale-iphone-8-persista.-terminalul-ar-putea-fi-livrat-fara-functia-de-incarcare-wireless-16583484/

76561198858125409.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.