Sari la conținut

Moto Z2 (Force) a fost listat pe AnTuTu. Include hardware high-end


Just_Magik;

Postări Recomandate

Lenovo a anunţat că va ţine un eveniment de lansare pentru noi produse Motorola, însă surpriza pe care compania o pregăteşte nu este un secret atât de bine protejat. Moto Z2 în varianta sa high-end a fost deja testat cu AnTuTu, iar cu această ocazie putem vedea lista completă de specificaţii tehnice a dispozitivului. Este posibil însă ca acest Moto Z2 să fie acelaşi dispozitiv cu zvonitul Moto Z2 Force, o variantă mai rezistentă a flagship-ului Moto.

 

moto-z2-force-render-640.jpg?width=640&h

Anul trecut, Lenovo a lansat Moto Z în mai multe variante. Modelul standard, cu specificaţii high-end şi construcţie premium, modelul Force, cu rezistenţă sporită la şocuri şi construcţie premium şi Moto Z Play, cu hardware mid-range şi construcţie premium. Moto Z2 Play a fost lansat deja şi este un model mid-range realizat din materiale de calitate, în timp ce Z2 Force a fost subiectul mai multor leak-uri. Multe surse de zvonuri susţin acum că pentru gama Z2, compania nu mai lansează o variantă standar şi o variantă „Force”, ci un singur dispozitiv care integrează funcţiile speciale ale ambelor dispozitive.

Baza de date AnTuTu listează modelul Motorola XT1789-05, pe care îl numeşte Moto Z2 Force, dezvăluind cu această ocazie şi hardware-ul pe care îl integrează noul dispozitiv. Vorbim despre un model bazat pe chipset-ul highend Snapdragon 835, care este echipat cu 6 GB memorie RAM, 128 GB stocare internă şi un display QHD, probabil cu diagonală de 5,5”, pentru a păstra dimensiunile şi implicit compatibilitatea cu accesoriile MotoMods.
 
Camerele foto de 5, respectiv 12 megapixeli nu sunt deloc neaşteptate, camera principală fiind cel mai probabil echipată cu doi senzori.
 
Lansarea telefonului MOTO Z2 va fi pe 25 Iulie 2017.

http://www.go4it.ro/telefoane-mobile/moto-z2-force-a-fost-listat-pe-antutu.-include-hardware-high-end-16582784/

76561198858125409.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.