Sari la conținut

Valve anunță schimbări importante pentru Steam


s!mpLe

Postări Recomandate

Statisticile Hardware Steam

Steam a primit câteva noutăți săptămâna aceasta, Valve adresând în cele din urmă probleme care planează asupra serviciului de când a fost creat.
Cea mai importantă schimbare este că acum avem asta:0e36ae05-3f24-4cb5-8774-013b08e5c0d0.jpg

Ce este asta, vă întrebați? Este un nou grafic ce poate fi găsit aici care are să vă arate în mod constant câte cereri primește Valve pe Steam din partea utilizatorilor și câte din ele încă nu au fost rezolvate. Cererile sunt separate și pe criterii, cum ar fi cereri de restituire a banilor, probleme de securitate și toate cele. Important aici este modul în care linia roșie este în scădere, cea care indică numărul de cereri care încă nu au fost rezolvate.

Valve a reușit să sporească viteza la care se problemele utilizatorilor sunt remediate, atât prin angajarea mai multor oameni, cât și prin optimizarea procesului. Sistemul va continua să fie îmbunătățit cu timpul, așa că acea linie roșie va continua să scadă.

Pe lângă asta, Valve anunță că dăruirea de jocuri pe Steam s-a schimbat pentru a fi ceva mai eficientă. Poți trimite acum daruri direct către un alt utilizatori fără să te temi că nu îl va primi, sau că îl va primi degeaba, fiindcă are jocul deja, sau nu îl poate primi pentru că trăiește într-o zonă restricționată. Vei primi informații clare despre starea contului celui care urmează să primească jocul, așa că nu veți mai întâlni probleme.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.