Sari la conținut

Bucharest Gaming Week


HATEAND

Postări Recomandate

Ultimele jocuri video, gadget-uri și cei mai populari streameri la prima ediție Bucharest Gaming Week

Dedicat industriei creative care începe să reprezinte un pilon important pentru evenimentele din capitală, Bucharest Gaming Week aduce în perioada 12 – 17 decembrie, la București, cei mai importanți dezvoltatori de jocuri din România și din lume: pasionații de esports și gamerii dedicați. Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB. Bucharest Gaming Week se va desfășura pe parcursul unei săptămâni pline de evenimente dedicate industriei de gaming din România, expoziții care evidențiază creativitatea artiștilor români și conferințe educative.

 

Evenimentul central se va desfășura la Romexpo în zilele 16 - 17 decembrie cand vor avea loc  finalele Electronic Sports League (ESL) Southeast Europe Championship pentru popularele jocuri Counter Strike: Global Offensive, League of Legends și Hearthstone și Finala Sezonului 3 al Turneului Național de League of Legends, o ocazie unică de afirmare pentru jucătorii profesioniști din România.

 

Pe lângă turneele dedicate profesioniștilor, Bucharest Gaming Week oferă în cadrul evenimentului central experiențe cât mai variate gamerilor de toate vârstele: turnee pentru amatori, concursuri, sesiuni hands-on cu cele mai noi jocuri video și ultimele gadget-uri.

 

De asemenea, Bucharest Gaming Week oferă vizitatorilor o multitudine de activități printre care întâlniri cu cei mai populari streameri și vloggeri din România, experiențe inedite în Virtual Reality (VR)și mobile games, competiții ale partenerilor care scriu istoria gaming-ului și multe altele. Evenimentul va aduna cele mai bune echipe de sport electronic din regiune dar și companii de IT și studiouri de jocuri video care își desfășoară activitățile specifice în București. Bucharest Gaming Week se dorește a fi un festival dedicat pasionaților de jocuri video, sporturi electronice și echipamente aferente acestor activități.

 Lista evenimentelor din cadrul Bucharest Gaming Week va fi dezvăluită treptat pe site-ul www.bucharestgamingeeek.ro, precum și pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

http://bucharestgamingweek.ro/

http://www.bilet.ro/event.php?id=13164

https://www.facebook.com/events/1517897168277135/

  • Like 1

HXnpe7w.gif

ATRIBUTIILE LUI HATEAND | REGULAMENT GENERAL FORUM | CUM IMI SCHIMB MEMBER TITLE | HOSTING SERVERE JOCURI

STEAM HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETENI            DISCORD HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETEN            DA-MI UN MESAJ PRIVAT

/id/staiku                                                                   staiku#4280                                                              HATEAND

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Wappy a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.