Sari la conținut

Plantronics BackBeat FIT - casti waterproof pentru activitati sportive


sZn

Postări Recomandate

Cum selectam castile pentru activitati spotive? Plantronics recomanda BackBeat FIT – casti sport wireless cu design waterproof* (standard IP57) si nano- invelis suplimentar impotriva transpiratiei.
 

Castile wireless BackBeat FIT permit utilizatorului sa elimine factorii disturbatori din jur si ofera stabilitate prin designul behind-the-ear si componentele confortabile. Singurul lucru prin care isi fac simtita prezenta este sunetul intens al playlistului preferat, care impinge utilizatorul catre depasirea propriilor sale recorduri in activitatile sportive.

 

Plantronics BackBeat FIT sunt concepute special pentru sport si pot face fata chiar si ploii, datorita designului rezistent la apa, conform cu standardul de protectie IP57. Acestea au, de asemenea, un strat suplimentar care protejeaza impotriva transpiratiei. Caracteristicile le fac potrivite pentru toate sporturile – alergare, sala, ciclism, si nu doar pentru activitatile in apropierea apei.

 

Pentru a mentine atentia in timpul activitatilor outdoor, designul castilor permite utilizatorului sa auda sunetele din jurul sau. De asemenea, apelurile si muzica pot fi controlate fara schimbarea ritmului exercitiilor, folosind butoanele on-ear.

 

Conectarea prin Bluetooth este rapida si simpla, fara nicio intrerupere de sunet, chiar si pana la o distanta de 10 m. Memoria suficienta pentru opt dispozitive permite cu usurinta trecerea de la un device cu conectivitate Bluetooth la altul.

 

in privinta bateriei, castile ofera o autonomie de convorbire de pana la 6 ore si o perioada de ascultare de pana la 8 ore, iar o incarcare rapida de 15 minute asigura o ora intreaga de ascultat. Cei care fac sport se pot bucura de muzica lor preferata, cu un bass puternic si frecvente inalte clare.

 

SPECIFICATII TEHNICE:

Timpul de ascultare/convorbiri: Pana la 8 ore de ascultare/6 ore de convorbiri;

Timpul de standby: Pana la 14 zile in standby/180 zile in modul DeepSleep **;

Izolarea zgomotului: Procesarea digitala a semnalului (DSP) si izolarea completa a ecoului;

Audio: compatibiltate cu codec SBC, difuzoare de 13 mm din neodymium, Frecventa: 50-20,000 Hz;

Bluetooth: v3.0 + EDR A2DP pentru audio streaming, AVRCP pentru controlul muzicii, Hands-free v1.6 pentru banda larga si Headset v1.2;

Protectia impotriva umezelii: Design rezistent la apa* care respecta standardul de protectie IP57 si strat aditional care protejeaza impotriva transpiratiei;

Timpul de incarcare (maxim): Pana la 2 ore;

Durata viata baterie: Reincarcabila, lithium-ion neinlocuibil;

Greutate: 24 g;

Raza de operare: Pana la 10 m distanta fata de telefon sau tableta;

Disponibila intr-o gama larga de culori;

Pret  recomandat 499.99 lei

 

Plantronics este prezent in Romania de la sfarsitul anilor 1990 printr-un parteneriat de lunga durata cu distribuitorul local ABN Systems International. Pentru a afla mai multe despre solutiile disponibile in Romania, sunati la ABN Solutions International la 021-233.09.95 sau vizitati www.abnsystems.ro

 .

*Rezistenta la apa dulce de pana la 1 metru adancime, pentru 30 de minute (IP57). Tehnologia Bluetooth® nu  transmite sub apa. plantronics.com/waterproof

 

**Performanta depinde de baterie si poate varia in functie de dispozitiv.

 

©2016 Plantronics, Inc. Plantronics si BackBeat sunt marci comerciale ale Plantronics, Inc., inregistrate in Statele Unite si in alte tari. Marca Bluetooth este detinuta de Bluetooth SIG, Inc. si orice utilizare a acesteia este sub licenta Plantronics, Inc.Toate celelalte marci comerciale sunt proprietatea detinatorilor lor. 

 

Pentru mai multe informatii vizitati www.plantronics.com 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.