Sari la conținut

ASUS a lansat seria de placi grafice Mining


sZn

Postări Recomandate

ASUS anunta disponibilitatea in Romania a placilor grafice Mining RX 470 si Mining P106, doua modele de inalta eficienta, cu rata hash ridicata, construite in mod special pentru a satisface nevoile comunitatii de exploatare a monezilor virtuale cu un cost minim. Comparativ cu placile grafice obisnuite, Mining P106 imbunatateste rata megahash cu pana la 36%. Noile placi sunt concepute pentru a fi durabile, functionand 24 de ore, 7 zile pe saptamana, pentru a produce neintrerupt moneda virtuala.
 
Avand inclus utilitarul GPU Tweak pentru cresterea frecventelor de lucru si a tensiunilor de alimentare, Mining RX 470 si Mining P106 furnizeaza instrumente **cenzurat**e si software vitale pentru exploatarea cripto-monedelor si pentru obtinerea profitului - cele doua placi fiind o alegere excelenta pentru construirea unor sisteme de mining cu cel mai bun raport cost-performanta. 
 
Ventilatoare cu frecare redusa: mecanism cu doi rulmenti pentru o durata de viata de doua ori mai lunga
 
Atat Mining RX 470 si Mining P106 beneficiaza de o pereche de ventilatoare inovatoare, fiecare dintre acestea fiind construit cu mecanisme cu doi rulmenti cu frecare redusa. Comparativ cu ventilatoarele traditionale cu lagare, unde lubrifierea poate fi redusa odata cu trecerea timpului, ventilatoarelor cu doi rulmenti, montati pe Mining RX 470 si Mining P106, vor rezista de doua ori mai mult. Avand frecare redusa, ventilatoarele functioneaza mai usor, imbunatatind mai departe racirea si durata de viata a placii. 
 
Ventilatoare IP5X: rezistenta la praf pentru o durata de viata prelungita 
 
Mining RX 470 si Mining P106 sunt concepute pentru utilizare indelungata, astfel ca au fost construite cu un sistem de racire perfectionat si ventilatoare rezistente la praf, certificate conform standardului IP5X. Prezenta codului international (cod IP) semnifica faptul ca praful nu poate intra la mecanismele ventilatoarelor intr-un mod in care sa le afecteze buna functionare, astfel ca acestea pot furniza performanta optima chiar in conditii extreme. 
 
Auto-Extreme, SAP II si GPU Tweak II: Calitate, fiabilitate si tuning flexibil
 
Noua serie de placi grafice ASUS Mining sunt fabricate cu ajutorul tehnologiei exclusive Auto-Extreme – un proces industrial, 100% automatizat. Aceste includ, de asemenea, componentele premium Super Alloy Power II, ce imbunatatesc eficienta, reduc pierderile, reduc zgomotul electronic in momentul solicitarii si scad temperaturile de functionare pentru o fiabilitate crescuta.
 
Disponibilitate
 
Placile ASUS Mining RX 470 si Mining P106 sunt disponibile pe piata locala prin retelele distribuitorilor autorizati.
 
Specificatii principale
  • ASUS Mining RX470 (ASUS MINING-RX470-4G)
  • Frecventa boost 1206MHz
  • Frecventa de baza 926MHz
  • Frecventa memorii 7000MHz
  • OpenGL 4.5
  • Memorie 4GB GDDR5
  • Interfata memorie 256-bit
  • 1 x DVI-D
ASUS Mining P106 (ASUS MINING-P106-6G)
  • Frecventa boost 1708MHz
  • Frecventa de baza 1506MHz
  • Frecventa memorii 8008MHz
  • PCI Express 1.0
  • OpenGL 4.5
  • Memorie 6GB GDDR5
  • Interfata memorie 192-bit
Fotografii si informatii aditionale despre: ASUS Mining P106 - http://www.medialook.ro/view_element.php?ProductId=2111; ASUS Mining RX470 - http://www.medialook.ro/view_element.php?ProductId=2110;
 
Despre ASUS:
 
ASUS face parte din lista "Celor mai admirate companii din lume", potrivit publicatiei Fortune, fiind dedicata crearii de produse pentru un stil de viata inteligent in prezent si viitor. Portofoliul larg include liniile Zenbo, ZenFone si ZenBook, precum si o varietate de componente si dispozitive IT, alaturi de solutii AR, VR si IoT. ASUS are peste 17000 de angajati in intreaga lume, printre care si peste 5500 de talente R&D. Urmarind inovatia si respectand promisiunea calitatii, in 2016 ASUS a obtinut 4385 de distinctii si venituri de aproximativ 13,3 miliarde USD.
 
Marcile si produsele mentionate sunt marci inregistrate ale respectivelor companii.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.