Sari la conținut

Playerele Blu-Ray Panasonic, seriile DMP-UB300/UB400, castiga unul dintre premiile EISA 2017


sZn

Postări Recomandate

Playerele Panasonic Blu-Ray DiscTM seriile DMP-UB300/UB400 au primit premiul ‘Cele mai bine vandute Playere Blu-Ray Ultra HD EISA 2017-2018’
 

Panasonic are placerea sa anunte ca Playerele Panasonic Blu-Ray DiscTM seriile DMP-UB300/UB400 au primit un prestigios premiu acordat de catre Asociatia Europeana de Imagine si Sunet (EISA) si anume pe cel de ‘Cele mai bine vandute Playere Blu-Ray Ultra HD EISA 2017-2018’. 

 

infiintata in anul 1982, EISA este o asociatie multimedia care testeaza produsele electronice de larg consum. Cumuland in asociatie un numar de 55 de reviste audio, mobile, video si foto din 20 de tari europene, incluzand SUA si Australia, premiile EISA sunt recunoscute ca fiind unele dintre cele mai importante recomandari ale consumatorilor pe care le fac produselor si un indicator de baza pentru deciziile de cumparare ale consumatorilor.

 

Cele mai bine vandute Playere Blu-Ray Ultra HD, EISA 2017-2018: Playerele Panasonic Blu-Ray DiscTM seriile DMP-UB300/UB400

 

Odata cu decernarea premiului de “Cele mai bine vandute Blu-Ray Playere Ultra HD 2017-2018”, juriul EISA a laudat capacitatile Playerelor Panasonic Blu-Ray DiscTM seriile DMP-UB300/UB400 de a oferi imagini de  calitate, pe placul tuturor.

 

Comentand puterea procesorului Panasonic 4K HCX (Hollywood Cinema Experience) pentru Blu-ray Ultra HD, juriul a remarcat ca, datorita capacitatii ridicate de procesare a imaginilor, utilizatorii pot "alinia performantele acestora la capacitatile exceptionale ale televizoarelor 4K".

 

Seriile DMP-UB400 si UB300 sunt, de asemenea, proiectate pentru reproducerea sunetelor audio de inalta rezolutie. Juriul a remarcat ca playerele Panasonic, seriile DMP-UB300/UB400, „pot inlocui si playerele media de retea, sustinand redarea muzicii hi-res (inclusiv DSD si FLAC 192 kHz / 24-bit), precum si functia video-on-demand prin intermediul portalurilor de aplicatii.”

 

Cu toate aceste caracteristici deosebite, juriul EISA este convins ca Playerele Panasonic DMP-UB400 si DMP-UB300 sunt o „alegere excelenta pentru cei care doresc un upgrade la nivel Ultra HD, la un pret accesibil.”

 

Despre Panasonic

 

Panasonic Corporation este lider mondial in dezvoltarea de tehnologii electronice diverse si solutii pentru clienti in domeniul electronicelor de consum, aplicatiilor rezidentiale, auto, a solutiilor profesionale si in industria echipamentelor. Sarbatorind in 2018 100 de ani la infiintarea sa, Panasonic este activa la nivel global compania fiind prezenta acum in peste 495 de sucursale si 91 de societati asociate la nivel mondial, inregistrand vanzari nete totale de 61,711 miliarde EUR in anul incheiat la 31 martie 2017. Dedicata in permanenta atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizeaza tehnologiile proprii pentru a crea o viata si o lume mai bune pentru clientii sai. 

Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesati: http://www.panasonic.com/ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.