Sari la conținut

LG V30 prezentat oficial. Ecran OLED, procesor Snapdragon 835, 4 GB RAM și dual camera.


sZn

Postări Recomandate

lg_v30_1504164115747-700x410.jpg

LG V30 a fost prezentat ieri la IFA Berlin. Se dorește a fi un LG G6 pe steroizi și un competitor de temut pentru nou lansatul Samsung Galaxy Note 8. Este primul smartphone LG din seria V ce vine echipat cu un ecran OLED “FullVision” la rezoluție QHD+ (1440 x 2880 pixeli). Ecranul aduce un aspect ratio de 18:9 și are o diagonală de 6 inci, cu 0,3 inci mai mult decât LG G6. LG V30 face trecerea și spre cea mai nouă platformă **cenzurat**e de la Qualcomm – Snapdragon 835, iar memoria RAM însumează 4 GB. Pe lista dotărilor se numără și o configurație dual camera, compusă dintr-un senzor standard, cu rezoluție de 16 MP, stabilizare optică de imagine și f/1.6, și unul wide angle, de 13 MP, cu apertură f/1.9. LG spune că a adus ușoare îmbunătățiri în ceea ce privește experiența foto, mai ales pe partea de postprocesare, unde LG G6 manifesta unele probleme.

lg_v30_flat_1504165137898-700x394.jpg

Acumulatorul are o capacitate de doar 3.300 mAh, însă se încarcă repejor, în doar aproximativ o oră, mulțumită tehnologiei Qualcomm Quick Charge 3.0. Mă așteptam să văd Android 8.0 la bord, însă se pare că din fabrică LG V30 va fi livrat cu Android 7.1.2, personalizat prin interfața LG UX. Alte dotări demne de menționat: Quad DAC și certificare Bang & Olufsen, pentru o experiență audio de invidiat, 64 GB de memorie internă (sau 128 GB pe varianta V30+, destinată piețelor din Asia) + slot pentru card microSD, scanner de amprentă, amplasat pe spate, conectivitate 4G LTE Cat.16 (1 Gbps în downstream), Wi-Fi în standardele b/g/n/ac, Bluetooth 5.0 și conectică USB Type-C 3.1 Gen 2.

În ceea ce privește design-ul, LG V30 păstrează mare parte din ADN-ul lui LG G6. Astfel, primim același aspect bezel-less, un ecran ușor curbat spre extremități, sticlă pe spate și o ramă metalică ce se întinde de-a lungul laturilor. Beneficiază de certificări MIL-STD 810G, pentru rezistență la șocuri, și IP68, putând fi scufundat în apă, la adâncimi de până la 1.5 m, timp de 30 minute. Bănuiesc că nu mai are rost să zic că arată spectaculos, însă gurile rele zic că s-a inspirat parcă prea mult din cealaltă tabără sud-coreeană. Chiar și așa, LG V30 este un telefon frumos și rezistent, aliniat cu standardele anului 2017.

Telefonul va fi livrat pe variantele de culoare Aurora Black, Cloud Silver, Moroccan Blue și Lavender Violet, începând cu data de 21 septembrie. Prețul în Europa va fi destul de măricel – în jur de 900 Euro. Rămâne de văzut dacă va fi adus pe canal oficial și în România.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.