Sari la conținut

Acceleratoarele Radeon Instinct cu HBM2 ECC vor fi disponibile în următoarele luni


sZn

Postări Recomandate

Radeon_MI25_StraightOn_RGB_5inch.jpg

 

Prezentate inițial în Decembrie 2016, noua serie de acceleratoare GPU pentru servere – Radeon Instinct™ MI25, Radeon Instinct MI8 și Radeon Instinct MI6 – împreună cu platforma software open source AMD ROCm 1.6, vor oferi îmbunătățiri dramatice de performanță, eficiență și ușurință în implementare, accelerând evoluția mașinilor inteligente.

 

Primele trei modele Radeon Instinct accelerators au fost construite pentru a servi o gamă largă de aplicații cu mașini inteligente:

 

Radeon Instinct™ MI25, bazat pe arhitectură “Vega” și proces de fabricație de 14nm FinFET, va fi cel mai puternic accelerator din lume pentru mașini inteligente de dimensiuni mari și aplicații datacenter deep learning. MI25 livrează performanțe superioare FP16 și FP32 [1] într-o placă de server single GPU răcită pasiv cu 24.6 TFLOPS putere de calcul FP16 sau 12.3 TFLOPS putere de calcul FP32 prin intermediul celor 64 compute units (4,096 stream processors). Cu 16GB memorie HBM2 ECC[2] și lățime mare de bandă de până la 484 GB/s, Radeon Instinct MI25 este optimizată pentru procesare paralelă în aplicații intensive.

 

Radeon Instinct™ MI8 accelerator, echipat cu funțiile performante și eficiența energetică a arhitecturii “Fiji” GPU, este un accelerator HPC și inference cu 8.2 TFLOPS performanță FP16|FP32 la mai puțin de 175W TDP și 4GB High-Bandwidth Memory (HBM) pe interfață 512-bit.

Radeon Instinct™ MI6 accelerator, bazat pe premiata arhitectură Polaris, este un accelerator răcit pasiv cu 5.7 TFLOPS performanță FP16|FP32 la 150W TDP și 16GB memorie ultra rapidă GDDR5 pe interfată 256-bit. MI6 este un accelerator versatil, ideal pentru soluții HPC și machine learning.

 

AMD planuiește să livreze pe piață produsele Radeon Instinct către partenerii tehnici (Boxx, Colfax, Exxact Corporation, Gigabyte, Inventec și Supermicro, dar și alții) pentru a-și dezvolta propriile soluții HPC și deep learning începând cu trimestrul trei al acestui an.

 

Pentru mai multe informații vizitati Radeon.com/Instinct.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.