Sari la conținut

Planic, accidentare gravă! Care este verdictul medicilor


s!mpLe

Postări Recomandate

Bogdan Planic a ieşit accidentat din partida Astra - FCSB 2-0, după un contact cu Florin Niţă. Ar putea fi o absenţă de lungă durată pentru fundaş.

UPDATE. Gigi Becali a vorbit şi el despre accidentarea lui Planic: "Cel mai mare regret al meu la meciul ăsta este ce s-a întâmplat cu Planic. Sper să fie doar entorsă, chiar dacă eu am văzut că se ţinea de tibie. Dacă e doar entorsă înseamnă că are mobilitate, o marjă de deplasare a osului".

UPDATE. Bogdan Planic a fost diagnosticat cu entorsă, iar medicii i-au cerut să rămână în Giurgiu pentru a fi tratat. Totuşi, oficialii FCSB au insistat ca sârbul să revină în Bucureşti, pentru a fi consultat şi de Horia Codorean.Astra - FCSB este un meci de uitat cât mai repede pentru oaspeţi. Echipa lui Nicolae Dică nu şi-a creat nici o ocazie, a pierdut cu 2-0 şi, în plus, va rămâne fără Bogdan Planic pentru o lungă perioadă, după ce sârbul a fost accidentat de coechipierul Florin Niţă.

În minutul 79, după o bâlbâială în defensiva FCSB, Florin Niţă a reuşit să respingă mingea, dar s-a prăbuşit pe piciorul lui Bogdan Planic. Ambii au rămas la pământ şi au avut nevoie de intervenţia medicilor.

FCSB a jucat în 10 după accidentarea lui Planic

După ce a urlat de durere, Niţă şi-a revenit după câteva minute şi şi-a reluat locul în poartă. În schimb, accidentarea lui Planic pare mult mai gravă. Fundaşul sârb ar putea fi indisponibil pentru o perioadă mai lungă.

Planic a fost scos din teren pe targă, iar FCSB a fost nevoită să joace finalul de meci cu un jucător mai puţin, deoarece Nicolae Dică efectuase deja ultima schimbare. Doar câteva minute, Abang a marcat golul de 2-0 şi a stabilit scorul final.

23915563_1555213261226812_28766602050411

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.