Sari la conținut

Duelul BOMBARDIERILOR Falcao si Cavani! Mbappe revine la Monaco in marele derby al Frantei


s!mpLe

Postări Recomandate

Capitanul lui AS Monaco are 13 goluri in 10 meciuri de campionat si nu vrea sa se opreasca aici. De partea cealalta se afla "bombardierul" Cavani, cel care este in topul golgheterilor in anul calendaristisc 2017 si pe primul loc in acest sezon de Ligue 1 cu 15 goluri in 12 partide.

"Incerc sa marchez in fiecare meci pentru a imi ajuta echipa. In acest sezon am inceput foarte bine, sunt mandru de asta si ii multumesc lui Dumnezeu pentru sansa de a juca fotbal in continuare si pentru obtinerea rezultatelor bune" a spus atacantul columbian in direct la Ligue 1 Show.

In acest sezon, AS Monaco este pe locul 2 cu 29 de puncte iar PSG este pe prima pozitie cu 35 de puncte. In UEFA Champions League echipa antrenata de Leandro Jardim are un parcurs foarte slab fata de anul trecut, fiind pe ultimul loc in grupa sa, in timp ce PSG merge foarte bine si in Liga. Echipa lui Unai Emery este pe primul loc in grupa sa avand cele mai multe goluri din istoria Ligii Campionilor in faza grupelor, 24.

Falcao a venit la AS Monaco in vara lui 2014 de la Atletico Madrid pe suma de 43 de milioane de euro si a mai fost imprumutat in 2015 si in 2016 la Manchester United si Chelsea.

Si PSG este pregatita pentru marele derby. Jucatorul imprumutat de la Monaco, Mbappe se va intoarce ca adversar pe terenul unde a "explodat" la inceputul anului. Acesta va fi cumparat la vara de catre parizieni cu suma de 180 de milioane de euro, fiind doar imprumutat in aceasta stagiune pentru ca PSG sa se incadreze in Fair-Play-ul Financiar.

incerc-sa-marchez-in-fiecare-meci-radame

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.