Sari la conținut

Se anunta o vara incendiara! Real, Liverpool sau Bayern Munchen, asteptate in 2018 la Bucuresti! Vor juca impotriva Stelei


s!mpLe

Postări Recomandate

Chiar daca nationala nu s-a calificat la Campionatul Mondial din Rusia de anul viitor, suporterii romani vor putea vedea la Bucuresti echipe de super clasa.

Steaua pregateste un patrulater in care sa mai fie prezente Real Madrid, Liverpool si unul dintre granzii Germaniei, Borussia Dortmund sau Bayern Munchen, informeaza Gazeta. In cazul in care una dintre aceste echipe va declina oferta, exista si variante de rezerva.

"Daca va refuza Steaua, varianta de inlocuire ar fi Galatasaray sau Fenerbahce, echipe care au mii de fani in Romania", a declarat pentru Gazeta Sporturilor o sursa din cadrul firmei care pregateste evenimentul. Potrivit sursei citate, in contractele cu aceste echipe se va pune o clauza conform careia fiecare echipa trebuie sa vina cu 80% dintre vedete.O astfel de initiativa a mai existat si in anii trecuti, dar negocierile din 2015 si 2016 nu s-au concretizat.

se-anunta-o-vara-incendiara-real-liverpo

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.