Sari la conținut

PLZEN - FCSB, la PRO TV, ora 20:00 | Becali a anuntat ECHIPA DE START! Surprize uriase ale lui Dica: schimba sistemul, debuteaza Vlad!


s!mpLe

Postări Recomandate

Gigi Becali a anuntat ca Nicolae Dica a decis cateva schimbari in primul 11 fata de echipa initiala! Astfel, Constantin Budescu nu va fi pe teren din primul minut, in schimb va debuta in cupele europene tanarul portar, Alexandru Vlad. De asemenea, Dica va schimba sistemul, astfel ca Man va fi al 2-lea varf in aceasta seara!

"Florinel Coman, Man si Golofca. El l-a luat pe Budescu, dar nu impun. Budescu o sa joace cu Astra, nu va juca acum. Eu nu ma impun. Eu vreau sa fac maxim, asa mi-am propus in viata, nu imi place locul 2, cu jumatati de masura.

In poarta va juca Vlad. Alibec va fi titular. Budescu ar fi adus un plus de experienta. Cea mai mare mare dorinta a mea este diseara sa-l vad pe Man cum joaca pe postul de al doilea varf. Daca joaca bine ii creste cota cu 10 milioane de euro"
 a spus Becali la Pro X.

Iata echipa de start a Stelei:
Vlad - Enache, Balasa, Planici, Morais - Coman, Filip, Ov Popescu, Golofca - Alibec, Man

 

Dica: "Nu am venit in excursie, vrem primul loc in grupa!"

Nicolae Dica a declarat ca jucatorii sai sunt foarte motivati la meciul cu Plzen, chiar daca Steaua e deja calificata in primavara europeana. Dica vrea primul loc in grupa pentru a evita adversarii din Champions League.

"Ii stim foarte bine pe cei de la Plzen, am mai jucat de trei ori cu ei. Stau foarte bine si ei, sunt pe primul loc in campionat, ne va astepta un meci foarte greu. Chiar daca suntem calificati, suntem foarte motivati. Nu am venit in excursie, vrem sa terminam grupa pe primul loc.

Presiune exista la Steaua intotdeauna. Daca vom pierde acest joc, nu e ok pentru un club ca Steaua sa piarda doua meciuri consecutiv. Daca nu vom scoate un rezultat pozitiv, vom avea meciul de campionat si vom incerca sa indreptam. Benzar ne-a spus ca nu se simte 100% bine si am decis sa nu-l includ in lot. Probabil ca nu va juca pana la sfarsitul anului.

Stiu ca s-a facut o oferta pentru Nemec. Vom vedea daca clubul va ajunge la un acord cu el, vom vedea asta cand se termina campionatul. Vom vedea daca Alibec va fi titular sau va intra pe parcursul jocului", 
a declarat in cadrul unei conferinte de presa."Chiar daca i-am invins in ultimele partide, Plzen ramane o echipa periculoasa. Imi doresc foarte mult sa nu dam cu piciorul la ce am realizat pana acum. Toata lumea vorbeste despre noi ca suntem puternici, dar deocamdata nu avem dimensiunea exacta a valorii, nu stim unde ne vom opri. Mi-as dori cat mai sus, chiar aproape de finala", a declarat Lucian Filip la conferinta de presa.

Becali le-a promis jucatorilor prime de 5000 de euro pentru o victorie cu Plzen.

Patronul Stelei anuntase la inceputul sezonului ca nu va da prime, separat, pentru un meci, ci doar pentru obiectivul de calificare in primavara europeana.

Cu primele anuntate azi, Becali incearca sa ii motiveze suplimentar pe jucatori pentru ca FCSB sa incheie grupa pe primul loc.

In cazul unei victorii, Steaua primeste 360.000 de euro bonus din partea UEFA.

Prima pozitie asigura o adversara mai usoara la tragerea la sorti pentru 16-imile Europa League.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.