Sari la conținut

Witchfire, un nou shooter de la părinţii lui Painkiller


HATEAND

Postări Recomandate

witchfire-mare.jpg

 

The Astronauts, studioul din spatele misteriosului The Vanishing of Ethan Carter, dar ai cărui membri au lucrat şi la shootere cu pedigree cum ar fi Painkiller sau Bulletstorm, a prezentat, pe scena de la The Game Awards 2017, noul său proiect: Witchfire.

Nu din întâmplare am amintit despre Bulletstorm sau Painkiller, Witchfire fiind un first person shooter ce ne aminteşte foarte mult în special de acesta din urmă, pornind de la design-ul armelor, aspectul monştrilor, dar şi feeling-ul emanat de mediul înconjurător. De altfel, cei de la The Astronauts se laudă că Witchfire se foloseşte de tehnologia numită fotogrammetrie pentru scanarea mediilor sau obiectelor reale şi introducerea acestora în joc.

Witchfire se află în producţie, fără ca The Astronauts sa dezvăluie încă o eventuală perioadă de lansare sau toate platformele pe care urmează să fie disponibil jocul, singura confirmată fiind PC-ul (prin intermediul Steam).

Witchfire

 

http://jocuri.go4it.ro/stiri-si-articole/shooter/witchfire-un-nou-shooter-de-la-parintii-lui-painkiller-16861011

HXnpe7w.gif

ATRIBUTIILE LUI HATEAND | REGULAMENT GENERAL FORUM | CUM IMI SCHIMB MEMBER TITLE | HOSTING SERVERE JOCURI

STEAM HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETENI            DISCORD HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETEN            DA-MI UN MESAJ PRIVAT

/id/staiku                                                                   staiku#4280                                                              HATEAND

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • HATEAND a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.