Sari la conținut

Adrian Mutu a confirmat venirea lui Salomao şi negocierile cu atacantul lui Juventus! "Briliantul" anunţă alte trei transferuri: "Ne luptăm pentru titlu, nu ne ascundem!"


Bitza.

Postări Recomandate

Adrian Mutu a confirmat venirea lui Salomao şi negocierile cu atacantul lui Juventus! "Briliantul" anunţă alte trei transferuri: "Ne luptăm pentru titlu, nu ne ascundem!"

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, a declarat că Diogo Salomao efectuează în aceste momente vizita medicală şi dacă nu o să apară ceva neprevăzut va fi prezentat oficial în cursul zilei de astăzi. De asemenea, Mutu a precizat că negocierile cu atacantul Francesco Margiotta sunt în plină desfăşurare şi sunt şanse mari ca vârful lui Juventus să ajungă în "Ştefan cel Mare". Cum Margiotta vine după o accidentare serioasă, testele medicale vor fi decisive.

"Vă spun într-o jumătate de oră când iese de la vizita medicală. Nu vrem să anunţăm oficial pentru că nu aşa se fac lucrurile. Prima dată face vizita medicală, contractual ne-am înţeles (n.red. referire la Diogo Salomao). În momentul acesta efectuază vizita medicală.

Suntem în negocieri cu Francesco Margiotta, e adevărat. E un jucător foarte interesant. Din păcate, şi el a avut o accidentare în ianuarie, altfel nu ştiu dacă Juventus stătea de vorbă cu noi. Jucase până la momentul respectiv vreo 15 meciuri, avea 8 goluri, 5 assist-uri. Era, într-adevăr, la Laussane, în Elveţia. Suntem în negocieri, avem o relaţie foarte bună cu Juventus şi vrem să întărim această relaţie. Cine ştie, pe viitor, poate o să le dăm şi noi un jucător important. Îl ştiam de mai mult timp, acum stăm, ne gândim şi o să luăm o decizie. Jucătorul vine după o accidentare. Vom vedea în ce situaţie se află băiatul. Voi discuta, când ajung în cantonament, şi cu Cosmin, să vedem ce zice şi el. Vom lua o decizie", a declarat Adrian Mutu la Sport.ro.

Oficialul dinamovist a precizat şi că mai are în plan alte câteva transferuri. Un fundaş central şi doi mijlocaşi sunt ţintele lui Mutu.

"Am declarat că ne luptăm pentru titlu, nu ne ascundem. Vom aborda preliminariile cu lotul acesta, iar după vor mai veni jucători. Şi astăzi sper să închidem încă un fundaş central, deja suntem în negocieri cu impresarii care sunt deja la Bucureşti. Maine sper să închid problema şi cu mijlocaşul, iar săptămâna viitoare sper să închid şi cu celălalt mijlocaş ofensiv. Aveam mai mulţi jucători cu care discutăm, dar nu am invididualizat. În momentul asta lucrurile sunt mai clare. Dacă vor veni oferte importante pentru jucătorii noştri, cu siguranţă vom sta la masă şi vom negocia. Asta este viaţa unui club. Dacă vom vinde, cu siguranţă vom aduce unul la fel de bun sau mai bun in loc", a încheiat Mutu.

Sursă : ProSport.Ro

  • Like 1

 

 

almeu.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 săptămâni mai târziu...

8.Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 zile de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată.

62YhqdA.png

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

76561198146610190.pngAddFriend.png

62YhqdA.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.