Sari la conținut

Reghecampf: Nicio echipă din România nu va putea vinde fotbalişti la nivelul la care vinde Steaua


Bitza.

Postări Recomandate

Antrenorul de la FCSB, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că nicio echipă din ţară, indiferent de valoarea jucătorilor, nu va putea să vândă jucători la nivelul la care o face formaţia sa şi a precizat că nu ştie dacă există vreo ofertă pentru Denis Alibec.

laurentiu-reghecampf-razvan-lupica.jpg?w

"Nu ştiu de nicio ofertă pentru Alibec, nu mă interesează acest lucru. Cred că va grăbiţi, are doar patru luni la Steaua. Cu siguranţă, va veni o vreme când va pleca, dar deocamdată e prea devreme. Nicio echipă din România, indiferent de valoarea jucătorilor, nu va putea vinde fotbalişti la nivelul la care vinde Steaua", a declarat Laurenţiu Reghecampf în cadrul unei conferinţe de presă.

Directorul sportiv Mihai Stoica afirmă că pentru clubul bucureştean este mult mai importantă o calificare în grupele UEFA Champions League decât o cedare a lui Alibec în această vară, fie şi pentru un preţ record pentru fotbalul românesc.

"Este mult mai important să ajungi în grupele UEFA Champions League cu Alibec în echipă decât să-l vinzi acum cu 15 sau chiar 20 de milioane de euro. Obiectivul nostru şi al patronului este calificarea în grupele UEFA Champions League", a precizat şi Mihai Stoica.

 

Sursa: mediafax

  • Like 1

 

 

almeu.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 săptămâni mai târziu...

8.Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 zile de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată.

62YhqdA.png

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

76561198146610190.pngAddFriend.png

62YhqdA.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.