Sari la conținut

Dorit de Astra și Dinamo, Cernat a negociat și cu Steaua: "Au fost câteva discuții"


Bitza.

Postări Recomandate

Deși are 36 de ani, Florin Cernat rămâne o țintă importantă pentru formațiile de top din România. Aflat în prezent sub contract cu FC Voluntari, mijlocașul gălățean ar putea încheia sezonul la o altă grupare din Liga 1. Dorit de Astra și Dinamo, Cernat a recunoscut că a negociat și cu Steaua însă lucrurile nu s-au concretizat.

586a59d095f9cfb97d1c2ec5

"Au fost câteva discuții, dar nu a fost să fie. Multă lume mă întreabă dacă regret, dar nu, nu regret nimic din ce am făcut până acum. Am avut la viața mea oferte de la Ajax, de la Juventus, dar s-au cerut prea mulți bani pe mine și nu s-au putut realiza" a declarat Cernat.

Mijlocașul care a evoluat în cariera sa la Oţelul, Dinamo, Dinamo Kiev, Hajduk Split, Karabukspor, Rizespor, Viitorul şi FC Voluntari speră, totuși, ca gruparea patronată de Gigi Becali să-și rezolve problemele cu Armata. Becali nu va mai putea folosi numele Steaua, echipa urmând a se numi din nou FCSB.
Decizia a fost luată de Curtea de Apel, în urmă cu aproximativ două săptămâni. Patronul roş-albaştrilor mai are o singură cale de atac înainte ca hotărârea să fie definitivă - Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

"Am auzit și eu zvonul acesta, important e să rezolve problemele la Steaua pentru că e păcat unde s-a ajuns. Să distrugi o echipă cum e Steaua, mie mi se pare prea mult și eu zic că asta e mai important. Steaua e Steaua, cum e și Dinamo, păcat de Rapid că s-a dus, acum se duce și Steaua.... e rău pentru fotbal, pentru România. Steaua e un brand, un nume, pe unde au fost în Europa nu ne-au făcut de ras" a mai spus mijlocașul gălățean aflat în prezent la FC Voluntari.

-36 de ani are Florin Cernat
-200.000 de euro e cota de piaţă a lui Cernat
-5 goluri şi 7 pase decisive în 21 de meciuri a reuşit Cernat în acest sezon

Sursa : digisport.ro

 

 

almeu.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 săptămâni mai târziu...

8.Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 zile de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată.

62YhqdA.png

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

76561198146610190.pngAddFriend.png

62YhqdA.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.