Sari la conținut

LG V30 are acum o dată de lansare


Just_Magik;

Postări Recomandate

Lansarea lui LG V30 este mai aproape decât ne aşteptam. Compania coreană a trimis invitaţii către presă pentru un eveniment care va avea loc la sfârşitul lunii august în Berlin, pentru o conferinţă care se va concentra pe smartphone-uri. Acest eveniment pare să fie organizat în jurul convenţiei IFA, care are loc în fiecare an în capitala Germaniei.

 

lg-v30-640.jpg?width=640&height=427

Invitaţia oferă câteva detalii despre noul dispozitiv pe care compania îl va lansa, fiind fără nicio urmă de îndoială vorba despre modelul V30, phablet-ul mult aşteptat. Imaginea din invitaţie descrie un smartphone de dimensiuni mari, cu o reflexie de lumină în forma literei V. Pe display-ul telefonului, imaginea pare să meargă până în margine, lucru care sugerează că vorbim despre un dispozitiv cu margini foarte subţiri sau chiar curbate.

 

Zvonurile afirmă că modelul V30 va fi o evoluţie a designului pe care l-am întâlnit în această primăvară la MWC, când compania a dezvăluit flagship-ul G6. Acesta va renunţa la câteva elemente definitorii ale seriei V din trecut, precum display-ul secundar pentru notificări şi posibilitatea de a înlocui bateria, însă va câştiga un display fără margini, pe format 18:9 şi un hardware high-end.

Printre specificaţiile tehnice aşteptate se regăsesc chipset-ul Snapdragon 835 de la Qualcomm, 6 GB memorie RAM, un amplificator digital şi o cameră mai bună. Deja acestea sunt cerinţe standard în industrie pentru dispozitivele high-end, deci sunt slabe şanse ca telefonul să nu fie cel puţin la acest nivel de performanţă. Vom afla mai multe pe 31 august, când LG va face anunţul oficial.

 

http://www.go4it.ro/telefoane-mobile/lg-v30-are-acum-o-data-de-lansare-16585263/

76561198858125409.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.