Sari la conținut

[USP.RO] Regulament Moderatori


USP

Postări Recomandate

Regulament Moderatori

In momentul in care deveniti moderator pe Forum, se considera ca ati citit acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici!

 

 

- Responsabilitatea moderatorului este una importanta, el fiind cel care asigura bunul mers al acestui FORUM pe sectiunea sau sectiunile care modereaza.
- Moderarea are ca scop principal indrumarea, sprijinirea, dezvoltarea si in cele din urma sanctionarea userilor ce nu respecta regulamentul pe Forum.
ATENTIE: Moderatorii se supun aceluiasi regulament, la fel ca orice alt utilizator de pe forum si se asigura ca acesta este respectat de toti userii.
- Moderatorul trebuie sa fie neutru catre orice alt user sau topic fara sa faca dovada de abuz in functia pe care o detine! Sanctionare abuziva sau diverse interese.
- Moderatorul este obligat sa raspunda fiecarui user de pe USP, nu sa fie indiferent fata de intrebarile puse de acesta, prin raspunsuri nu aveti voie sa provocati conflicte!
- Orice user, indiferent de varsta si vechime are aceleasi drepturi ca oricare altul. Trebuie mereu tinut minte ca fiecare dintre noi a fost candva la inceput si multumita sprijinului celor din jur am ajuns unde suntem.

Incalcarea regulamentului poate duce la pierderea dreptului de moderare, avertisment sau suspendarea accesului pe forum. In functie de gravitatea faptelor.

ATENTIE!

Varsta minima este 15 ani !

Odata ce primiti moderator pe acest forum la categoria dorita sunteti de acord sa mentineti ordinea si sa asigurati respectarea regulamentului forumului.
Daca cineva face un post prin care nu respecta modelul de postare voi ca moderatori aveti obligatia de a-i modifica postul pt a arata exact ca in model sau daca nu respecta deloc modelul aveti obligatia de a il avertiza iar daca in urmatoarele 6 ore nu isi modifica postul, mutati postul la arhiva.
Sunteti obligati sa inchideti topic-urile cand acestea incalca flagrant regulamentul.
Sunteti obligati sa explicati clar si sa argumentati motivul pentru care a fost inchis/mutat un topic.
Sunteti obligati sa acordati warn unui membru al forumului atunci cand acesta nu respecta regulamentul.
Moderatorul care este inactiv timp de 2 saptamani, fara sa anunte Staff-ul, isi pierde dreptul la moderarea forumului.
De fiecare data cand acordati un warn unui user pentru ca injura, face reclama sau alte lucruri de acest gen, MODIFICATII POSTUL! Cenzurati-l.
Nu il mai lasati, mai ales el sa injure de toti dracii si sfintii iar voi sa ii dati warn si sa lasati toti userii sa vada in continuare capodopera celui de a injurat.

Nu aveti voie sa schimbati member title userilor simpli!

Member title au voie sa isi schimbe doar global moderatorii sau administatorii,fondatorii

Nu aveti voie sa stergeti toate topicurile de la o categorie pe motiv de 'curatenie'! Daca s-a schimbat moderatorul boardului, asta nu inseamna ca trebuie sa o luati de la 0! Daca faceti modificari la board, aveti grija sa mutati posturile acolo unde isi au locul, sau in caz ca ati facut prea multe modificari la board si nu le mai gasiti loc, atunci mutati topicurile in boardul Gunoi, dar in niciun caz nu aveti voie sa le stergeti! Cel mult aveti voie sa stergeti posturile fostului moderator, cum ar fi modelul de postare sau regulamentul boardului, ca sa faceti voi alte topicuri de acest fel!

- Administratorii acestui forum isi rezerva drepturile de a modifica ori de cate ori doresc acest regulament, va rugam sa reveniti asupra lui de fiecare data cand se face update, multumim!

  • Like 7
  • Love 3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.