Sari la conținut

Stanciu, dat "dispărut" în Belgia! "E dureros ce se întâmplă!"


Bitza.

Postări Recomandate

Chiar dacă părea că devine jucătorul care a reprezentat cel mai scump transfer din istoria fotbalului belgian, Nicolae Stanciu a avut evoluţii oscilante în acest debut de an, trecând de pe banca de rezerve în postura "omului săptămânii", în Europa League.

58e8f82995f9cf91eb0b02aa

Totuşi, evoluţiile europene ale mijlocaşului de 23 de ani nu l-au convins pe fostul atacant al lui Anderlecht, Gilles De Bilde, care susţine că Youri Tielemans este adevărata vedetă a clubului.

"Despre omul de 10 milioane de euro nu mai vorbeşte nimeni, după ce acesta a ajuns pe banca de rezerve. Este dureros ce se întâmplă, e dureros pentru anumiţi oameni de la Anderlecht. În schimb, băiatul care nu i-a costat nimic va fi vândut probabil pe o sumă mare de bani, una la care nici măcar nu au visat oficialii", a spus De Bilde, fostul internaţional belgian (25 de selecţii, 3 goluri) pentru Stadium.

În patru din ultimele șase meciuri din campionat, mijlocașul român a fost rezervă neutilizată la Anderlecht. În celelalte două ocazii, el a fost introdus doar cinci minute cu Genk și a fost integralist cu Beveren.

12 goluri și 9 pase decisive a reușit Stanciu, în cele 42 de meciuri jucate pentru Anderlecht, în actualul sezon, în toate competițiile.

"Anderlecht s-a bătut din răsputeri pentru a câştiga semnătura lui Nicusor Stanciu, forţând un transfer record pentru Belgia. Românul nu a satisfăcut însă aşteptările create, iar mulţi specialişti spun ca s-a plătit prea mult pentru el", a scris voetbalnieuws.be, cu două zile în urmă.

Sursa : digisport.ro

  • Like 1

 

 

almeu.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 săptămâni mai târziu...

8.Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 zile de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată.

62YhqdA.png

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

76561198146610190.pngAddFriend.png

62YhqdA.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.