Sari la conținut

Scandal la Anderlecht, după ieşirea lui Chipciu. "A explodat pe margine!" Ce l-a făcut pe antrenor să fie precum "un leu în cuşcă"


Bitza.

Postări Recomandate

Alex Chipciu a fost omul meciului cu Waregem, scor 2-1, însă spiritele au fost extrem de încinse în tabăra lui Anderlecht. Tehnicianul Rene Weiler a trăit la intensitate maximă finalul de joc, fiind extrem de nemulţumit de Frank Acheampong (foto în centru), înlocuitorul fostului şetpar al Stelei.

58e09f7495f9cfdeef8aafca

Finalul de sezon se anunţă electrizant în Belgia, acolo unde Anderlecht şi Brugge duc o luptă la baionetă pentru titlu. Ca atare, fiecare punct e important, iar Weiler s-a temut vineri seară că poate scăpa printre degete o victorie la îndemână. Acesta a fost ca un leu în cuşcă din cauza prestaţiei din ultimele minute a înlocuitorului lui Chipciu.

"Acheampong l-a făcut pe Weiler să explodeze", notează dhnet.be, care explică apoi de unde a plecat conflictul.

"Ghanezul l-a înlocuit pe Chipciu cu nouă minute înainte de finalul partidei cu Waregem, iar fotbalistul avea o misiune clară: să hărţuiască defensiva adversă cu viteza sa. Nu s-a întâmplat asta niciun moment, iar finalul de meci l-a găsit pe Weiler înnebunind pe margine. După ce a pierdut mingea pe un contra-atac al lui Anderlecht, Weiler a explodat, gesticulând şi ţipând spre jucător. La conferinţă, antrenorul s-a mai calmat spunând că "I-am spus ce trebuie să facă şi credeam că a înţeles. Sunt convins că poate mai mult de atât", notează sursa citată.

Sursa : digisport.ro

Chiar şi aşa, spiritele au fost extrem de încinse după fluierul final, Herman Van Holsbeeck, directorul sportiv al belgienilor, oprindu-l pe Acheampong pe coridorul din care făcea legătura cu vestiarul. Cel mai probabil, oficialul a încercat să îl lase pe Weiler să se calmeze, discutând cu Frank preţ de câteva minute. "I-a explicat faptul că o asemenea atitudine în joc nu e permisă şi aşa ceva nu trebuie să se mai întâmple", notează sursa citată.

  • Like 1

 

 

almeu.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 săptămâni mai târziu...

8.Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 zile de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată.

62YhqdA.png

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

76561198146610190.pngAddFriend.png

62YhqdA.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.