Sari la conținut

Real Madrid pregătește transferul anului! Un star al lui Guardiola, pe ”Bernabeu”


Bitza.

Postări Recomandate

Real Madrid caută un fundaș central, ținând cont că Pepe va pleca cel mai probabil în China la finalul sezonului. Primul pe lista lui Zinedine Zidane este starul lui Manchester City, Nicolas Otamendi.

58d3fd0295f9cff540f393bd

Stopperul de 29 de ani vrea și el să revină în La Liga, după ce a mai fost aproape de Real în 2015, dar a preferat banii ”cetățenilor”, ajungând sub comanda lui Pellegrini.

Pep Guardiola nu îi acordă atenția cuvenită, susține marca.com, iar cea mai bună decizie pe care o poate lua este o trecere pe Santiago Bernabeu.

Prețul pentru Otamendi nu ar fi unul prea ”piperat” pentru Florentino Perez, care ar trebui să scoată din conturi în jur de 30 de milioane de euro pentru argentinianul care, împreună cu Sergio Ramos, ar forma un cuplu defensiv ideal.

Real Madrid nu i-a oferit prelungirea contractului lui Pepe, care va ajunge cel mai probabil în China, la Hebei Fortune, unde este ademenit cu un salariu anual de 15 milioane de euro, triplu faţă de cel primit pe Bernabeu.
În afara lui Otamendi, la Real Madrid va mai reveni în vară un fundaş central, Jesus Vallejo (20 de ani), împrumutat în acest sezon la Eintracht Frankfurt.

77 de meciuri a jucat Nicolas Otamendi pentru Manchester City, în tricoul căreia a marcat un singur gol.

30 de milioane de euro este actuala cotă de piaţă a lui Otamendi, conform transfermarkt.de, el având contract cu City până în vara lui 2020. 

  • Like 1

 

 

almeu.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 săptămâni mai târziu...

8.Articolele vor fi închise de către moderatorii secțiunii după 7 zile de la crearea acestora, permitând astfel userilor posibilitatea de a discuta pe tema respectivă în perioada determinată.

62YhqdA.png

b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

76561198146610190.pngAddFriend.png

62YhqdA.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.